İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet tutuyor bir de benim sorum olacak hocam şu an sizde Sound Blaster Cinema 6+ çalışıyor mu? Güncelleme yaptıktan sonra program hepten gitti bende.

Bende çalışmıyor, destekleyen bir cihaz bağlı olmadığını söylüyor program bana.

Bende çalışmıyor, destekleyen bir cihaz bağlı olmadığını söylüyor program bana.
Hocam dediğim sürümden kaynaklanıyor, sanırsam format attım şimdi o ekran görüntüsünü verdiğim sürümü kurmasına izin vermeyin bir program var o sürücünün güncellemesini engelliyordu onun ile engelleyin bir daha sorun olmaz.

20.5 için dün CC yükledim. 4.8.47.2 versiyonu geldi. Sizde CCleri bu versiyona yükseltin bakalım "DRRR" problemi düzelir belki.

Ek olarak 20.5 de Turbo mod yok çok komik bir durum ama çözemedim. Servis ile görüştüm şu an için 20.5 modelinde Turbo mod aktif değil diyorlar. dGPU açıkken Type-c/DP dan görüntü de alamıyorum. Çok gariplikler var şu an cihazda.

Yüklemeyi denedim hocam antivirus bir tane .tmp dosyasını sildikten sonra bir daha program kuramadım cihaza format atmak zorunda kaldım tabi. Şu an riske atmalı mıyım bilmiyorum açıkçası.

Yüklemeyi denedim hocam antivirus bir tane. Tmp dosyasını sildikten sonra bir daha program kuramadım cihaza format atmak zorunda kaldım tabii. Şu an riske atmalı mıyım bilmiyorum açıkçası.

ESET Endpoint kullanıyorum ben herhangi bir virüs algılaması yapmadı.

ESET Endpoint kullanıyorum ben herhangi bir virüs algılaması yapmadı.
Cihazla gelen Norton'u kullanıyorum programı kurar iken bir tane .tmp dosyası sildi Control Center ile ilgili sonra bir daha Control Center kuramadım. Şimdi deniyorum ama risk alıcam. Antivirus'u kapattım.

@revivality Programı kurdum bir sıkıntı yaratmadı. Bende Turbo mod gözüküyor ve yeni bir kaç özellik gelmiş sanırsam. Bu arada Dying Light 2 hediyesini aldınız mı?

Son düzenleme:

Yeni sürümü güzelmiş sizden görünce hemen yükledim teşekkürler. Bir sürü yeni şey gelmiş hoşuma gitti MUX Switch de programdan ayarlanabilir olmuş BIOS'a girmeye gerek kalmamış, gayet beğendim yeni sürümü. Ayrıca bende Turbo mod aktifleşiyor hatta Turbo fanı da açabiliyorum.

Program üzerinden MUX çalışıyor mu? Ben denemedim de. FPS sayacı falan gelmiş sanırsam masaüstünde çalışmıyor. Oyun içinde bir bakabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…