İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun var mı peki?

O sürüm bize de gelmeli getirmediler ama

Sorun var mı peki?

O sürüm bize de gelmeli getirmediler ama

Ben de T5 v20.3 kullanıyorum arkadaş linkini atınca indirip kurayım dedim.

Program üzerinden MUX çalışıyor mu? Ben denemedim de. FPS sayacı falan gelmiş sanırsam masaüstünde çalışmıyor. Oyun içinde bir bakabilir misiniz?

FPS sayacını açıp oyuna girdim oyunda da gözükmedi maalesef.
MUX Switch'i de sizin için deneyeyim dedim denemez olsaydım ufak çaplı bir kalp krizi ) mcc üzerinden açtım bilgisayarda bir şey değişmedi dedim herhalde restart atınca düzelir, kapattım geri açayım diyorum klavye ışıkları yanıyor açılıyormuş gibi yapıyor 2 saniye sürmeden kapanıyor tekrar denedim tekrar aynı şekilde gerçekten korktum, sonra BIOS'tan mshybride geri aldım bilgisayar açıldı şükür.
Edit: Şu an ne fark ettim çok garip bir şekilde BIOS'tan mshybrid yapıp açmama rağmen mcc de dGPU only gözüküyor ve gerçekten de öyle şu anda

Demek ki bizim cihazlarda bazı özellikleri stabil çalışmıyor. En azından DRR yapmasın o yeter.

Demek ki bizim cihazlarda bazı özellikleri stabil çalışmıyor. En azından DRR yapmasın o yeter.

O drr sesini ben hiç duymadım bilgisayarımda, fakat bazen bir drop giriyor ve o drop girdikten sonra hem DC'de ses kesiliyor hem de birkaç dakikada bir tekrarlamaya başlıyor çözümünü bilgisayarı açıp kapatarak buluyorum, sanırım sizin dediğiniz drr probleminin sessiz versiyonu

O drop drr sesine eşit hocam. GPU kullanımı %0'a düşüyor çünkü. Yeni versiyonda mı Drop verdi cihaz?

O drop drr sesine eşit hocam. GPU kullanımı %0'a düşüyor çünkü. Yeni versiyonda mı drop verdi cihaz?

Yok hocam yeni versiyonda oyun oynama fırsatı bulamadım henüz birkaç gün daha deneyemeyeceğim maalesef.

Evet GPU kullanımıyla ilgili bir sorun o droptan sonra normal halinde çalışmıyor bilgisayarı kapatıp açana kadar çok garip.

Şu Monster keşke Control Center'a adam akıllı bir düzenleme getirse güncelleme yapmasa hiç bir sıkıntı yok benim açımdan. Bir cihaz bir yazılım yüzünden GPU kullanımı %0'a düşmemeli ve drop yedirmemeli. Ve destek ekibide sürekli format atın veya servise götürün demeleri peki? Çileden çıkartıyorlar. Sorun yazılımsal sıkıntı olmasına rağmen hala inat etmeleri bilemiyorum.

Şu konuya çok önceden yazmıştım, şimdi bakıyorum iyi ki Monster almamışım.
Yazılımsal bir sorunu olduğunu bilseydim T7 modelini alırdım. Cihaz performans olarak hiç bir sıkıntısı yok ama Control Center programı deli ediyor. Eski sürüm yüklemek gerekiyor. O sürümde bir sıkıntı yaratmıyor kendisi. Şu an yeni sürüm gelmiş tabi bizim cihazlara stabil değil fakat göreceğiz. Umarım şu DRR veya GPU nun %0 derecesine düşme problemi bitmiştir de ağız tadıyla kullanabilelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…