İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Turbo fan 8-10 dereceler gibi farklar yaratır. Yazın da herhangi bir sorun olmadan performans limitleri içinde kalacak demek ki cihaz.

Turbo fan 8-10 dereceler gibi farklar yaratır. Yazın da herhangi bir sorun olmadan performans limitleri içinde kalacak demek ki cihaz.
Evet hocam ama bu laptopta testlerime göre Turbo fan 2-3 derece etki ediyor.
Ama yaza kadar alacağım laptop soğutucuda Fanlar düzgün çalışacağı için evet limitlerde kalırım.

Turbo fan 80 derece altına çok indirmese bile 90 derece üzerine de pek çıkarmıyor. Yazın farkı daha iyi anlarsın.

Bilgilendirme için teşekkürler. Bende bir aksilik olmazsa bu ay içinde sipariş vereceğim. İnternette Laptop soğutucusu olarak şunu buldum. Ayarlanabilir fan hız özelliği varmış ve yorumların çoğu memnun. Bu şekilde kullanırsam sıcaklık hiç sorun olmaz galiba.

Hocam onun yerine başka onerebilirim, emin olmamakla birlikte ya Monster kendi sogutucusunu ya da Bunu almayı planliyorum.
Daha iyi sogutucu onerisi icin konu acabilirsiniz.

DB 2.0 özelliği ile 130W, 115W+15 şeklinde. İşlemciye düşen yük fazla olduğu durumda 115W olarak çalışıyor cihaz.

Adaptör 180w ise alınmaz. 3060 Max-P zaten 130w çekiyor, 180w adaptör %100 verimli olmayacağı için hiçbir şekilde verimli kullanılamaz.
Aslında gayet verimli, bataryayı kullanıyor.
Yani oyuna girerken %100 olan batarya oyundan çıkınca %97 falan oluyor ama verim %100 oluyor.

115+45/130+30 olarak çalışıyor CPU ve GPU. Adaptör tam kapasitesini veremez. Vereceği 160/165W maksimum. Diğer bileşenler ile zaten yetmediği aşikar. Batarya da bu kadar az düşüyorsa, kaç dakikalık kullanım bilmiyorum, illa tam verim çalışmıyordur. Müsait zamanın varsa 3D Mark Time Spy testi yap, oradan anlarız sonuçları. Testte MUX açık olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…