İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında iyiymiş, merkez bize de gelse dert bu ama...

Bu arada bakım için güvenebilir miyim? Vakti geldi de.

Son sürüm gayet iyi gözüküyor hocam hadi bakalım hayırlısı.
Ama tam uyumlu değil sorun o, bana kalırsa en iyisi XMG'den driver kurmak.
Garanti dışı kalmaz format atarım anlamazlar bile yüklü olduğunu. Buradaki Control Center.

Bu arada T7 v20.4 MCC'si ile bizim laptop uyumlu olmalı onu da deneyebiliriz.

Bu arada o Sound Blaster Cinema 6+ sorununu isteğe bağlı driver indirmelerini yaparak çözdüm ben.

Son düzenleme:
T7 v20.4 ile bizim MCC aynı sürüm. XMG yi bende deneyecektim ama vazgeçtim. Şu an bir sıkıntı gözükmüyor yeni sürümde ondan devam edeceğim.

Yeni CC benim de hoşuma gitti ama yeni gelen özelliklerden sadece MUX açma ve kapama bölümü çalışıyordu. dGPU T7 20.3 de çıktığı gün itibari ile vardı. 20.5'e Turbo modu koymamalarının nedeni sanırım ısı kaynaklı. Oyun modunda iken 80 -85leri gördü cihaz elimdeyken Turbo mod açık olsa 90 üzeri net gelirdi. Ki Turbo mod olmadığı için bench de 11k puan aldı cihaz. Yani cihazda bir Ferrari var ama tüplü kulanın bunu demişler resmen. Turbo mod çıkacağının garantisini de veremedi teknik serviste ki arkadaşlar. 20.4 bildiğim bir cihaz zaten 2 gündür kullanıyorum her şey yolunda.

Şu an yeni MCC'yi mi kullanıyorsunuz? yoksa 3.8.4.2 sürümünü mü?

Programın arayüzü Windows 10'daki ayarlar kısmına benziyor bunun dışında Dragon Center neden ana programdan ayrı şekilde geliyor? Bu bir negatiftir bir de arayüzü neredeyse çok kötü.

Bende konu karıştı Kim v20.5 sahibiydi?

Ve XMG'yi deneyen oldu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…