İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@revivality hocam 20.5 satın almıştı fakat Turbo mod olmayınca iade edip T7 v20.4 modeline geçti tekrardan. XMG yi denemedim ne yazık ki, garantiyi riske atmak istemedi içim.
T7 v20.4 çok iyi. 12700H epey güçlü ama 11800H da iyi yani.

Garanti ne alaka hocam format at anlamazlar. Ben deneyemiyorum uzun bir sebebi var.

T7 v20.4 çok iyi. 12700H epey güçlü ama 11800H da iyi yani.

Garanti ne alaka hocam format at anlamazlar. Ben deneyemiyorum uzun bir sebebi var.
Şu an hiç XMG arayüzü ile uğraşasım yok hocam. Yeni sürümde şu an ne Drop yedim ne de DRR sesi aldım memnunum yani. Eğer tabi DRR sesi verirse eski sürüme tekrar geçiş yapacağım daha da uğraşmayacağım. Monster'ı bu durum ile sıkıştıracağım sürekli. Bu arada T7 v20.4 de 11800H var hocam 12.nesil işlemci yok.

11800h kötü bir işlemci değil. İşlemci performansı gerekiyorsa throttlestop uygulaması ile işinizi rahatlıkla çözersiniz. Timespy işlemci performansı 11.683 alan bile var bu uygulama ile. Şu videoya (monster 25.1.2) göz atabilirsiniz.

Haberler kötü. Maalesef en son sürüm MCC ile de DRRR sesi olmadan drop yedim.

Drop yediğim anlar gpu kullanımı 0 a düşüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1005).png
    2,2 MB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Tüm T5 v20.3 kullanıcıları bir şekilde birlikte hareket edip monster a bildirmemiz gerek bu durumu

Drr sorunu yaşamıyor mu kimse artık? Birlikte monster a sorunumuzu iletmeyecek miyiz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…