İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni MCC işi çözdü gibi görünüyor. Sıkıntısız kullanıyorum cihazı.

Bende hiç kurulu değil

En iyi sonucu MMC hiç kurulu değilken aldım sıfır sorun. Eski MCC yi fazla deneyemedim ama sorun yoktu. En son MCC yi hala test ediyorum bie iki kere sorun yaptı fakat 1 haftadan uzun süredir hiç hata vermedi. Kafasına göre takılıyor.

Eski MCC kurun geçin arkadaşlar. Ahım şahım özellikleri yok zaten CC'nin.

Selamlar epey önce yazmıştım drr sorunu ile ilgili birkaç kere cihazı garantiye yolladım ancak çözülmemişti şimdi yeni cihaz gönderdiler bakalım yeni format atıp deneyeceğim. forumu takip edemedim konuyla alakalı gelişme var mı sorunun tespitine yönelik

@Tulpar T5 20.3 ürünü değiştirirken hangi parçada hasar olduğunu söylediler. Servis raporunda ne yazıyordu? Sorunu anladılar mi en sonunda ?

son seferde anakart değişimi yptılar benim videolara vs dayanarak ancak yine yaptı bu sefer değişim talep ettim herhangi bir rapor çıkmadı
bios desteği olmadığı için downgrade falan da yaptılar bir gönderimde de

Bios desteği yok derken neyi desteklemiyormus ? Bendeki sorun da devam ediyor drop FPS de yaşıyorumm

Bios desteği yok derken neyi desteklemiyormus ? Bendeki sorun da devam ediyor drop FPS de yaşıyorumm
cihazda olan güncel versiyonu desteklemiyormuş üretici firma da o yüzden bir düşüğünü yüklediler ama çözüme yönelik olmadı deneme yanılma yoluyla arıyorlar

Kontrol merkezinin güncel versiyonunu mu bios desteklemiyor anlamadım kusura bakma. Bir de kontrol merkezi sürümü hangisini önerdiler ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…