İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20x30 2 adet yeterli mi bu işlem için ek olarak kasanın iç bir görüntüsü var mı?

Vallahi cevap geldi, servise getirin teknik ekibimiz incelesin dediler, ben de tekrardan mail attım aşağıdaki gibi bakalım.

Eki Görüntüle 1548163
Sorun donanımsal olsa bir şey demiyeceğim fakat bu sorun kesinlikle Bios veya MCC kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben de ciddi şekilde azaldı fakat işleminin sıcaklığını ve GPU'nun sıcaklığını düşürmek için HoneyWell PTM 7950 almayı planlıyorum.

Vallahi sıcaklıkla alakalı olduğunu sanmıyorum, RDR2 ve Jedi oynarken Ultra ayarlarda maksimum 66,70 arası gidiyor hem GPU hem CPU

Vallahi sıcaklıkla alakalı olduğunu sanmıyorum, RDR2 ve Jedi oynarken Ultra ayarlarda maksimum 66,70 arası gidiyor hem GPU hem CPU
Yok problemin ondan kaynakladığını söylemedim. Kendi cihazımın değerlerini 68-69 seviyelerine düşürmek istediğim için bu işlemi yapacağım. Bizim cihazlar için %100 yazılımsal bir problem fakat V20.4 için sanmıyorum sizin için servise göndermek daha yararlı olabilir.

Ben 31*50 boyutunda 1 adet aldım denemek için. 1 kez hem cpu hem gpu için kullandım en az 1 kez daha kullanacak şekilde arttı. Yani 31*50 2 kere kullanılabilir.

Ben 31*50 boyutunda 1 adet aldım denemek için. 1 kez hem cpu hem gpu için kullandım en az 1 kez daha kullanacak şekilde arttı. Yani 31*50 2 kere kullanılabilir.
Bu işlemi yaptıktan sonra cihaz garanti dışı kalır mı? Ek olarak cihazın termal macunu sürdüğünüz vakit bir fotoğraf aldıysanız bize gönderebilir misiniz? Yaparken o fotoğrafa göre ilerleyebilirim.

Benim bildiğim cihaza fiziksel bir zarar vermediğiniz sürece garanti sorun olmuyor. Bunu monster dan teyit edin bence. Bu malzeme macun değil, incecik bir pad gibi 0,2mm. Cpu ve gpu die boyutunda makasla kestim. İki tarafında da ince bantlar var onları çıkarıp uyguladım. Resim çekmiştim fakat uygularken çekemedim. Uygulamadan sonra çektim. Çok iyi uygulayamadım ama bir daha ki değişimde daha iyi yapmaya çalışacağı.

Dosya Ekleri

• IMG_5739.PNG
    661,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_5738.jpg
    773 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkürler ben bir teyit ettireyim ona göre işlem yapayım. Pardon ped diyecektim kafa gitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…