İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@TheBay yeni alınan bir laptopta teknik servislik bir sorun olmaz ki çoğu T5 v20.3 kullanıcıları aynı sorunu yaşıyor. Ya üretim hatası var ya da MCC yi düzenleyip hatasız şekilde T5 v20.3 ve diğer sorun yaşayan laptoplara yayınlamaları , teknik servisten daha çok faydalı olur

Turbo Fan sorusuna gelirsek açmıyorum desem?
Oto ayarlıyor o zaten. Turbo Mod'u da o tuş ile açıyorum. Fortnite'da GPU 78-80 üstü görmüyor zaten. Ve de macun falan uygulamadım.

Size ne kadara mal oldu?

Turbo Fan sorusuna gelirsek açmıyorum desem?
Oto ayarlıyor o zaten. Turbo Mod'u da o tuş ile açıyorum. Fortnite'da GPU 78-80 üstü görmüyor zaten. Ve de macun falan uygulamadım.

Size ne kadara mal oldu?
175 pad 45 vergi.

Max 82 derece gördüm oda anlık sıçrama şeklinde. Yer yer 4300 mhz e çıkıyor işlemci. Nadiren anlık 3300 mhz e iniyor. Ultra ayarlar DLSS kalite modun da turbo fan açık. işlemcide -90mv undervolt var. Sanırım honeywell ptm7950 işe yarıyor gibi. Sizlerin fikrini almak isterim. Bu arada dırrr sesi nadiren yapıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    3,2 MB · Görüntüleme: 40
  • Ekran Görüntüsü (8).png
    4 MB · Görüntüleme: 36
Bende uzun süredir DRR sesi yapmıyor bu arada 4.8.7.2 sürümünde bir sıkıntı var, GPU CyberPunk oyununda en fazla 101 W'a kadar çıkabiliyor ondan sonra düşüşler yaşanıyor. Monster bu driver'ı sitesinden kaldırıp 3.8.4.2'ye bir güncelleme getirmiş. T7 V20.5'in sürücü sayfasından indirip kullanabilirsiniz, tekrar dönmek veya beğenmezseniz 4.8.7.2 dosyasını uploadlayabilirim.

T7 v20.4 pc kullansa bir problem yaratır mi sizce?

T7 V20.5 3.8.42.0 bende yine yaptı drr sesi kurtuluş yok resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…