İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz cihazı servise gönderin bence çünkü T7 v20.4'te böyle bir problem yok kronik olarak.
burada konu hiç açılmamış ama , hem şikayetvarda hemde youtube yorumlarında çok gördüm ben ya

v20.4'ü alan çok insan var bence cihazınızı monster'a gönderin halletsinler. Duruma göre yenisini gönderirler. Kronik bir sorun olsa cihazı alan herkeste bu sorun yaşanır.

Canıma tak etti artık sildim MCC'yi bakalım düzelecek mi?

v20.4'ü alan çok insan var bence cihazınızı monster'a gönderin halletsinler. Duruma göre yenisini gönderirler. Kronik bir sorun olsa cihazı alan herkeste bu sorun yaşanır.
Canıma tak etti artık sildim MCC'yi bakalım düzelecek mi?
Benim vaktim olmadığı için gönderemedim 1 ay'a göndermeyi düşünüyorum ama 3-4 gündür MCC sildim o şekilde kullanıyorum sıfır hata

Benim vaktim olmadığı için gönderemedim 1 Ay'a göndermeyi düşünüyorum ama 3-4 gündür mcc sildim o şekilde kullanıyorum sıfır hata

Silmeden önce ve sildikten sonra aynı şekilde mi kullandınız bilgisayarı? Mesela silmeden önce günde 2,3 saat oyun oynayınca drop giriyordu, sildikten sonra aynı oyunu aynı süre oynayınca girmedi mi?

Benim vaktim olmadığı için gönderemedim 1 ay'a göndermeyi düşünüyorum ama 3-4 gündür MCC sildim o şekilde kullanıyorum sıfır hata
Tüm sorunun kaynağı MCC kesin emin gibi bir şeyim artık Silince sıfır sorun. Yükleyince kafasına göre takılıyor. Bazen hiç hata vermiyor bazen ise youtube videosu izlerken bile dırrr sesi ile takılıyor. Yani oyun yük ve ısı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ben. Teorim İşlemci içindeki ekran kartı ile normal ekran kartı arasında ki geçişten veya benzeri bir durumdan olduğu yönünde.
Turbo fan ı pratik bir şekilde Mcc olmadan açarsam eğer bir daha Mcc yüklemem.

Fanı zaten bilgisayar yüke göre ayarlamıyor mu? O değil de MCC olmadan dynamic boost kullanamıyoruz bence asıl sorun bu.

Fanı zaten bilgisayar yüke göre ayarlamıyor mu? O değil de MCC olmadan dynamic boost kullanamıyoruz bence asıl sorun bu.
Evet haklısınız. Mcc muadili bir program yomu acaba deneyebileceğimiz? Dynamic Boost açmadan da performansının yettiği durumlar da çok sorun etmiyorum ben onu fakat soğutma sorun yaratabileceğinden onu yazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…