İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet haklısınız. Mcc muadili bir program yor mu acaba deneyebileceğimiz? Dynamic Boost açmadan da performansının yettiği durumlar da çok sorun etmiyorum ben onu fakat soğutma sorun yaratabileceğinden onu yazdım.

Çok önceki sayfalarda bazı arkadaşlar XMG'nin uygulamasını denemişti fakat Dynamic Boost destekli mi bilmiyorum.

98 sayfa arasında bulamadım onu. Bildiğiniz bir link felan var mı?
Maalesef.

Bir şey fark ettim sanırım emin değilim ama, bu drop girme olayı sanki pildeki şarj azalıp bilgisayar şarj olmaya başladığında oluyor. Power tuşunun üstündeki ışık yanıp söndüğünde oluyor sanki sürekli ama emin değilim teori.

Ben sürekli prizde tutuyorum.

Silmeden önce ve sildikten sonra aynı şekilde mi kullandınız bilgisayarı? Mesela silmeden önce günde 2,3 saat oyun oynayınca drop giriyordu, sildikten sonra aynı oyunu aynı süre oynayınca girmedi mi?
Fanı zaten bilgisayar yüke göre ayarlamıyor mu? O değil de MCC olmadan dynamic boost kullanamıyoruz bence asıl sorun bu.
Evet haklısınız. Mcc muadili bir program yomu acaba deneyebileceğimiz? Dynamic Boost açmadan da performansının yettiği durumlar da çok sorun etmiyorum ben onu fakat soğutma sorun yaratabileceğinden onu yazdım.
Valla performans olarak bir şey fark etmedi inanın ki aralıksız 7-8 saat oynadım bir sıkıntı yaşamadım, zaten single player oyun oynuyorsanız o farkı anlamazsanız , normalde MCC varken turbo fan açıp giriyordum şimdi , kendisi açıp kapatıyor. MSİ Afterburner ile ayarlanıyormuş ama laptoplarda o ayar kapalı geliyormuş ben açamadım bir türlü , eski sürümlerinde o ayar açılabiliyormuş bilemiyorum.

Canıma tak etti artık sildim MCC'yi bakalım düzelecek mi?
Düzelir, sildigimden beri tık yok.

O tuşu deneyin? Belki o açar.

Düzelir, sildigimden beri tık yok.

O tuşu deneyin? Belki o açar.

Tek derdim Dynamic Boost. RDR2 DL2 gibi oyunlar oynarken lazım.

Düzelirse ama yine de şükrederim.

Tek derdim Dynamic Boost. RDR2 DL2 gibi oyunlar oynarken lazım.

Düzelirse ama yine de şükrederim.
Evet o sıkıntı, bazen kafasına göre fan hızi yükselip alcaliyor ama bunları donmaya yeğlerim.

Güncelleme: Değişen yeni cihazda da aynı şekilde sorun devam ediyor(anlık donma ve drrr)
Tükendim.. Monster ile sürekli mailleşiyoruz çözüm için, umarım bulunur kaynağı da herkes için bir kurtuluş olur

Kontrol merkezinin güncel versiyonunu mu bios desteklemiyor anlamadım kusura bakma. Bir de kontrol merkezi sürümü hangisini önerdiler ?
takip edemedim forumu fazla kusura bakma
öyle bir şey demediler
bios versiyonunu üretici firma desteklemiyormuş, kontrol merkeziyle alakalı bir fikirleri yok sanırım
ama bu forum konusunu atacağım onlara da belki hep birlikte çözüme kavuşturabiliriz

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…