İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla MCC sildiğimden beri kafam rahat , MSİ afterıda kapatıyorum sıcaklık falan takılmıyorum. 4-5 saat sonunda çok ufak anlık fps düşüşü oluyor sonra düzeliyor.
Herkes istediği kadar donanımsal desin başka yerlerde vs net yazılımsal bu sorun.

En doğrusunu yapmışsınız. Honeywell ptm7950 yi biraz daha test edeyim, sıcaklıklardan emin olayım bende aynısını yapacağım.

En iyisi

Son haftalarda çok fazla cihazım Drop yediği için Control Center'i değiştirme kararı aldım yaklaşık 1 gündür XMG'nin Control Center'ini kullanıyorum ve hiç bir drop veya drr sesi almadım ve değerler sürekli eşit olarak çekiyordu 115-130W geçmek isteyenlere linki bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birkaç gün kullanım sonrası izlenimlerinizi aktarırsanız çok makbule geçer. Belki de ayarlar kısmından bir kaç ss.

Uzun zamandır MCC kullanmıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım, XMG'ninkini uzun süre kullandıktan sonra sorun yaşamazsanız bildirirseniz çok sevinirim 130W kullanmam lazım şu ekran kartını

İlginç droplar yiyorum sizde de sorun var mı yoksa Win11 kaynaklı mı?

Birkaç gün kullanım sonrası izlenimlerinizi aktarırsanız çok makbule geçer. Belki de ayarlar kısmından bir kaç ss.
Monster Control Center ile aynı pek bir değişikliği yok fakat hiç drr sesi veya drop yemedim şu ana kadar. 2 gün oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…