Monster Tulpar T5 v22.1 alınır mı?

Bütçe
13-15 k
Tulpar T5 V22.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook bütçem 13-15 k arası. Kafama bu özelliklerde en çok yatan Monster oldu. Alınır mı? Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.

Clevo üretimi alınmaz. HP Omen 15-EN1011NT 434M3EA Ryzen 7-5800H 16 GB 1 TB SSD 8 GB RTX3070 Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bütçen yeterse bunu al.
@Ahmet Daşdemir yani güzel gibi yerli marka hem destek olursun ama biraz tuzlu fiyatı daha iyi cihazlar var.

Yerli marka diye diye bu kadar ünlendi zaten. Alınacak 4-5 sayılı modeli var. Gerisi aşırı kötü.

Bütçenizi 15.500 yapabilirseniz ben de Tulpar T7 25.1 öneriyorum. Bizzat kullanıyorum.

Bütçenizi 15.500 yapabilirseniz ben de Tulpar T7 25.1 öneriyorum. Bizzat kullanıyorum.
Hocam almayı düşünüyorum forumda bu konu baya konuşuldu ama bir kaç resim ve 1-2 sıcaklık değerleri sonucu dışında net bir inceleme göremedim. Kullanım süresi boyunca deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Oyun performansı, oyun dışı gündelik kullanımda batarya performansı ve oyunlardan sonra klavyede oluşan bir sıcaklık var mı deneyimlerinizi aktarırken bu başlıkları da yanıtlarsanız benim gibi almayı düşünenler için yol gösterici olacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…