Monster Tulpar T5 v23.1 almayı düşünüyorum. Çok araştırdım kafaya koydum. Fakat bu kasanın Clevo mu yoksa tunfang mı hangisi bilmiyorum. Clevo kasa çöp diyorlar forumda genelde. Bütçe 40K'ya kadar. Daha iyi model öneriniz olursa dinlemek isterim. İyi sosyaller.
Ben kullanıyorum hocam. Tek sıkıntısı aşırı ısınıyor. Macun değiştirmen gerekiyor. Macun değişimi sonrası rahatlıkla kullanabilirsin. Ben daha değiştirmedim.
Monster Tulpar T5 v23.1 almayı düşünüyorum. Çok araştırdım kafaya koydum. Fakat bu kasanın Clevo mu yoksa tunfang mı hangisi bilmiyorum. Clevo kasa çöp diyorlar forumda genelde. Bütçe 40K'ya kadar. Daha iyi model öneriniz olursa dinlemek isterim. İyi sosyaller.
Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP052 R7-7735HS 8 GB 512 GB RTX4050 15.6" 144 Hz Dos Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Clevo kasa ama eskiler gibi kötü değil. Soğutma yapısı vb. giriş seviyesinde en iyisi diyebiliriz. Tek sıkıntısı içindeki macunun kalitesiz olması, değiştirmen gerekiyor.
Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP052 R7-7735HS 8 GB 512 GB RTX4050 15.6" 144 Hz Dos Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Monster Tulpar T5 V23.1 almayı düşünüyorum. Çok araştırdım kafaya koydum. Fakat bu kasanın clevo mu yoksa tunfang mı hangisi bilmiyorum. Clevo kasa çöp diyorlar forumda genelde. Bütçe 40k ya kadar. Daha iyi model öneriniz olursa dinlemek isterim. İyi forumlar
Clevo kasa ama eskiler gibi kötü değil. Soğutma yapısı vb. giriş seviyesinde en iyisi diyebiliriz. Tek sıkıntısı içindeki macunun kalitesiz olması, değiştirmen gerekiyor.
O kadar kötülemişsiniz de modelden modele değişiyor. Her markanın bazı modelleri problemli. Bu yüzden kullandığım modelde sadece macun kalitesiz. Haricinde her şey şu an çalışıyor. Macun değişimi yaparsanız tavsiye derim hocam. İşlemci 156W çalışıyor. Çok iyi bir değer. Forumda bir kullanıcı incelemişti. Onun incelemesini okuyabilirsiniz.