Monster Tulpar T5 V23.2.4 mavi ekran hatası

mds505

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 i7 12700H 16 GB RAM RTX 4060 1TB SSD
Alalı 2 haftaya yaklaştı 4-5 kere mavi ekran yedim. İade öncesi son denemeler diyebilirim. DMP paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradaki çözümü deneyin. kbdclass.sys servisi yani Monster'ın Control Center yazılımıyla alakalı bir problem var.

Buradaki çözümü deneyin. kbdclass.sys servisi yani Monster'ın Control Center yazılımıyla alakalı bir problem var.

Denedim düzelmedi. Monster yazılımından PC'yi performansa çekip kaldırmalı mıyım yani? Onu denememiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim düzelmedi. Monster yazılımından PC'yi performansa çekip kaldırmalı mıyım yani? Onu denememiştim.

Kaldırırsanız problem ortadan kalkacaktır zaten. Önemli olan silmeden çözebilmek. Control Center'ın yeni sürümü varsa güncelleyin.

Kaldırırsanız problem ortadan kalkacaktır zaten. Önemli olan silmeden çözebilmek. Control Center'ın yeni sürümü varsa güncelleyin.
En güncelini kurdum. Silince de klavye ışığı performans modları gibi şeyleri seçemiyorum.

En güncelini kurdum. Silince de klavye ışığı performans modları gibi şeyleri seçemiyorum.

Şunu denediniz mi? İşe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…