umut4612
Picopat
Bir şey yok hocam tamam iyi akşamlar.
Çocuğa benzedim biliyorum hocam ama Allah korkusu ne yaparsın.
Sizede iyi akşamlar
Bir şey yok hocam tamam iyi akşamlar.
Her ne dersek Monster alacaksın değil mi? Doğru söyle.
Arkadaşlar alacağım Monster Tulpar T5 v23.3.2 15,6 oyuncu bilgisayarı, linki de aşağıya bırakıyorum.
![]()
Tulpar T5 V23.3.2 15,6" Oyun Bilgisayarı
www.monsternotebook.com.tr
2 tane arkadaşımın Monster'ı var ve ısınma harici memnunlar. İnsanların Monster'ı çok kötüleyip ASUS'u övmesi beni Monster'a daha çok yakınlaştırıyor. Oysaki ASUS'un da çok fazla kötü şikayetleri var ve insanların bunlar hakkında konuşmayıp Monster'ı kötülemesini fazla anlamış değilim. Masaüstü diye başlamayın laptop alacağım, sizce gösterdiğim laptop alınır mı? Tulpar serisinin daha az ısındığına dair birkaç bilgi görmüştüm. Veya başka bir laptop mu aliyim, bütçe 30-40k. Normalde Nitro 16 alacaktım ama satış fiyatı bütçemi aşıyor![]()
Hayır, fiyatına göre iyisini alacağım.Her ne dersek monster alacaksın değil mi? doğru söyle.
16 GB Kafi mi? Soğutma performansı nasıl.Alınmaz.
![]()
HP Victus 16-R1042NT 9J244EA i5-14500HX 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Victus 16-R1042NT 9J244EA i5-14500HX 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-R1042NT 9J244EA i5-14500HX 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 35.999,00 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Senin önerin ne olurduBir cihazi onermek icin kullanmak sart olsaydi ohooo, youtube diye bir platform var. Oneririm, bazi kanallar laptopu insanlar almadan once baksin diye alip deniyor. Bilmeyen arkadaslar varsa bakabilir, bir laptop hakkinda yorum yapmak icin almaniz gerekmiyor
Konu sahibinin attigi cihaz berbat, 36 bine 450H islemci atmislar![]()
Ben fiyatına GM
Ben önerilerinizi okumak için buraya başvurdum, kavganızı başka bir yerde yapın:
Hayır, fiyatına göre iyisini alacağım.
16 GB Kafi mi? Soğutma performansı nasıl.
Senin önerin ne olurdu![]()
Atilan 4060 i5 14 Victus iyidir.Ben fiyatına GM
Ben önerilerinizi okumak için buraya başvurdum, kavganızı başka bir yerde yapın:
Hayır, fiyatına göre iyisini alacağım.
16 GB Kafi mi? Soğutma performansı nasıl.
Senin önerin ne olurdu![]()
3 arkadaşım da monsterin farklı serilerini kullanıyordu (abra, tulpar vs) ve hepside ısınma ve fan sesi sorunundan muzdarip oldu, hadi ısınmayı geç eğer fanlarının discordda senin yerine selam vermesini istiyorsan monster alabilirsin ha bu arada teknik servisi gerçekten çok özürlü.Arkadaşlar alacağım Monster Tulpar T5 v23.3.2 15,6 oyuncu bilgisayarı, linki de aşağıya bırakıyorum.
![]()
Tulpar T5 V23.3.2 15,6" Oyun Bilgisayarı
www.monsternotebook.com.tr
2 tane arkadaşımın Monster'ı var ve ısınma harici memnunlar. İnsanların Monster'ı çok kötüleyip ASUS'u övmesi beni Monster'a daha çok yakınlaştırıyor. Oysaki Asus'un da çok fazla kötü şikayetleri var ve insanların bunlar hakkında konuşmayıp Monster'ı kötülemesini fazla anlamış değilim. Masaüstü diye başlamayın laptop alacağım, sizce gösterdiğim laptop alınır mı? Tulpar serisinin daha az ısındığına dair birkaç bilgi görmüştüm. Veya başka bir laptop mu aliyim, bütçe 30-40k. Normalde Nitro 16 alacaktım ama satış fiyatı bütçemi aşıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.