Monster Tulpar T5 v23.3.2 EA FC 25'de düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Alper Tak

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB Ram RTX 4060 İntel i5 12. nesil
Meslek
Öğrenci
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
intel i5 12. Nesil
Merhaba ben bu EA FC 25'i ilk çıktıktan 2-3 ay sonra loyalty Edition halini aldım. Bazı videolardan baktım aynı sistem özelliklerine sahip kişiler rahat 150-140 FPS civarı alıyor fakat ben zar zor 80 FPS alabiliyorum. Dedim sıcaktan dolayı belki FPS düşmesi çok yiyorumdur, gittim Rampage S47 Coolflow satın aldım fakat şimdi de 100 FPS civarlarında geziyor. Monster teknik servisine vereceğim laptopu toz temizliği ve termal macun yenilemesi için verip alacağım ama ondan önce yazılımsal olarak yapabileceğim bir öneriniz var mıdır?

Kullandığım oyuncu laptopu: Monster Tulpar T5 v23.3.2

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani emin değilim tabii ki ama başka videolarada göz atmalısınız. Bazen bu Mobile GPU karşılaştırma videoları sahte oluyor ilk çıktığı zamanlarda olanlar özellikle.

Diğer videolara baktımda çoğunun arasındaki FPS farklı biri 150 alırken diğeri 90 alıyor çoğu kişi oyun sorunlu demiş.

aynı laptop bende de var tek farkı 16 gb ram cs2 60 fps nin üstünü göremiyorum diğer çoğu oyunda bi fps düşüklüğü yada fps drop gibi bir durum yok hiçbir şekildede neden olduğunu anlayamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı