Monster Tulpar T5 v23.3 alınır mı?

Hocam ben de tam o videoyu izliyordum ancak o cihaz benimkinin aynısı gibi ama panel farklı sanırım o 165Hz 2ms. Benimki 144Hz ve kaç ms olduğunu bilmiyorum. Kendi sitesinde bile kaç ms olduğu yazmıyor. Parlaklığı 300nit ve bence günlük kullanım için yeterli. %45 NTSC olması da benim için çok problem değil zaten profesyonel falan değilim işimi görüyor.

Şimdi Valorant oynuyorum maksimum 86 dereceyi, ortalama 70-80 derecelerde performans modunda.

FPS oyunlarda pek bilgim yok. Ama yük işlemcide. sıcak havalar zaten. Bence normal.

Renkler çok soluksa Intel üzerinden doygunluk artırma işe yarar. Hatta forumda benzer makale vardı.

FPS oyunlarda pek bilgim yok. Ama yük işlemcide. sıcak havalar zaten. Bence normal.

Renkler çok soluksa Intel üzerinden doygunluk artırma işe yarar. Hatta forumda benzer makale vardı.

Bakayım ona bir o zaman. Tabii çok soluk gelmedi yine de malum ekrandan geçince. Bu arada benim 90 dereceleri görmem bilgisayar için bir sorun yaratır mı? Çünkü oyunlardan çıkınca bakıyorum da genelde 80 derecelerde giderken bir anda 90'a çıkıp geri düşebiliyor.

90 C uzun süre çalışması pek iyi değil. Ürün masadan yüksekte altında hava akışı olsun çoğu zaman yeterli. O anlık dalgalanmalar gayet normal. 70-80-90 arası seyredebilir. Oyun sonrası güç planını dengeli alabilirsiniz. Ya da Nitro modu muadili neyse. Sıcaklık çok belirgin şekilde düşecektir.

Hocam laptopu masanın üzerinde kulllanıyorum. Güç planı da Acer'ın kendi güç planını kullanıyordu ben de dokunmadım hiç. Dengeli seçeneği de yoktu sadece Acer'ın güç planı var.

Acer hangi güç planı var hocam? Performans, günlük, toplantı vs? Alt taraftan hava alırsa ürün çok iyi olur. Geçici süre kitap olabilir ya da bir stant.

Acer hangi güç planı var hocam? Performans, günlük, toplantı vs? Alt taraftan hava alırsa ürün çok iyi olur. Geçici süre kitap olabilir ya da bir stant.

Hocam bildiğimiz dengeli ayarlarla neredeyse aynı sadece adı Acer ve seçenek olarak sadece dengeliyle Acer var. Başka bir seçenek yok.

Garip. O zaman Windows pil ayarlarından dengeli çekin (normal kullanımda ideal fan ve ısı verir. Duruma göre iyi oyun performansı verir)

Garip. O zaman Windows pil ayarlarından dengeli çekin (normal kullanımda ideal fan ve ısı verir. Duruma göre iyi oyun performansı verir)

Dengeli kullanıyorum hocam. Isınma olayı ise tamamen fanla alakalı. NitroSense uygulamasından performans moduna ayarlayınca serin çalışıyor ancak video izlerken bile fan ötüyor. Yine de Nitro5'in soğutma sistemini beğendim sesli ama serin çalışıyor. Peki fanların sürekli yüksek çalışması uzun vadede sorun yaratır mı? Ben ısınmasın diye müsait zamanlarımda performans modunu açıyorum ve serin çalışıyor.

Video izlerken bile fan mı açıyor? Sanırım yazılımsal hata olabilir. O kadar güce ya da fana ihtiyacı olmaz. Sende uygulamasında bir değişiklik olabilir belki. Boş masaüstünde enerji tasarrufuna çekin faydası olur.
Açıkçası Turbo o yüzden var. Fan ne kadar kaliteli bilmiyorum. Son ve belki en temiz seçenek XTU'ya da ThrottleStop işinizi görür. Forumda benzer konuları araştırabilirsiniz. İncelediğiniz video da tam çözüm yok mu? Son baktığım kısımda ThrottleStop değerleri ile oynuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…