Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim 2 cihaz arasında kararsız kaldım. Monster'ın sitesinde özelleştirdiğim özellikleri sizlere paylaşıyorum. Nacizane yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim. Önceliğim gta 5'i sorunsuz lagsız bir şekilde oynayabilmek istiyorum. Sadece bu 2 cihaz hakkında yorum yaparsanız çok memnun olurum
Windows 10'a o kadar ücret ödemenize gerek yok, dışarıdan çok daha ucuza bulabilirsiniz. GTX 970M GTX 960M'den açık ara önde, yani TULPAR T5 V4.2 tercih edilmeli.
Intel® Dual Band Wireless-AC 7265 802.11ac, Dual Band 2x2 Wi-Fi + Bluetooth 4.0
HD Kamera
Parmak İzi Okuyucusu
Fiyat: 4.699 TL
Ek seçeneklere tıklayıp siparişini böyle verirsen çok daha iyi olacaktır. Hem SSD olacak bilgisayarda hemde öğrenci indirimi. Windows 10 ise dendiği gibi dışarıdan çok daha ucuza bulabilirsin.
Aynı problemi ben de yaşıyorum Gtx 960 ve 970'lik model arasında 1000 TL fark var, sizce değer mi? Monster Gtx 960'lı standart model 3400 TL Gtx 970 standart model 4400 TL. Sizce bu fark değer mi?
Değer tabi ki. Genelde oyunlar arası 15 FPS fark olacaktır. Etkisi bayağı olacaktır. Yukarıda önerdiğim şekilde alırsanız çok daha iyi olacaktır. Dediğim gibi SSD ile bilgisayarınız çok daha iyi olacaktır.
Değer tabi ki. Genelde oyunlar arası 15 FPS fark olacaktır. Etkisi bayağı olacaktır. Yukarıda önerdiğim şekilde alırsanız çok daha iyi olacaktır. Dediğim gibi SSD ile bilgisayarınız çok daha iyi olacaktır.
İlginiz için teşekkür ederim. Freedoslu modelini alacağım fakat uefi olayını falan bilmiyorum başka bir şekilde nasıl windows kurabilrim yardımcı olur musunuz?
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Burada rehber var, yardımcı olacaktır size. Ayrıca Windows 10 direk almana gerek yok, Windows 8.1 versiyonlarını daha ucuza bulabilirsin. Windows 8.1 kurup daha sonra Windows 10 geçmen ekonomik yönden de daha iyi olacaktır.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Burada rehber var, yardımcı olacaktır size. Ayrıca Windows 10 direk almana gerek yok, Windows 8.1 versiyonlarını daha ucuza bulabilirsin. Windows 8.1 kurup daha sonra Windows 10 geçmen ekonomik yönden de daha iyi olacaktır.