Monster Tulpar T5 V8.1.1 Nasıldır ?

AYAZZ

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi Monster Tulpar T5 V8.1.1 Gaming Laptop iyi mi ?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

314
  • Ürün Açıklaması
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar
  • Taksit Seçenekleri
  • Ürün Açıklaması
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar
  • Taksit Seçenekleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Tulpar T7 V2.7 var. Özelliklerini araştırıp bakabilirsin. Bu laptop benimkinin üst versiyonu sanırım. Farkları nelerdir bilmiyorum fakat oyun konusunda şöyle söyeyim.

1920x1080 çözünürlükte;

The Witcher 3 - ULTRA ayarlarda SABİT 30FPS de çok rahat bir şekilde oynuyorum. GeForce optimizasyonu ile ise sabit 60FPS yüksek-orta ayar karışıklığında gayet güzel bir şekilde oynuyorum.

Rise Of The Tomb Raider - ULTRA ayarlarda sabit 30FPS minimum. Orta ayarlarda 45-60FPS arası değişiyor.

Dark Souls 3 - ULTRA ayarlarda 55FPS altına düşmüyor.

GTA V - Ultra ayarlarda 35-40 / Optimize ile 45-60FPS değerleri alıyorum. Gayet akıcı.

2560x1440 Çözünürlükte;

The Witcher 3 - Orta ayarlarda sabit 30FPS de çok güzel bir kalite de oynuyorum.
Rise Of The Tomb Raider - Orta ayarlarda sabit 30FPS de çok güzel bir kalite de oynuyorum.
Dark Souls 3 - ULTRA ayarlarda 40FPS altına düşmüyor.
GTA V - Orta ayarlarda 35-40 / Optimize ile Minimum 40FPS değerleri alıyorum. Gayet akıcı.

Yani demem o ki bir çok oyunu rahatlıkta oynarsın. Windows10 Yükledikten sonra Dx12 sayesinde sanırım arttı FPS değerleri bunuda belirteyim. Fan sesi de çok az çıkıyor benimkinde. Kafa ütülemiyor. Ben 5300TL nakit olarak almıştım. Şuan dolar yükseldi fiyatlar inanılmaz uçtu. Bence acelen yoksa bekle belki dolar düşer.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Bir sorum daha var.Bu bilgisayar mı daha iyi olur Yoksa 5000 tl lik bir sistem toplarsam mı?
Fark olursa oyunlarda kaç fps farkı ortalama kaç olur monster kaç yıl beni götürür?

5000. TL lik sistem daha iyi olacaktır. Çünkü laptoplarda her şeyin mobil versiyonu var. Ve bu mobil versiyonlar normal versiyonun %70 i kadar performans verebiliyorlar. Örneğin Ekran kartları işlemciler vb. O yüzden sistem toplamak daha iyi bir seçenek.

Peki arasında yaklaşık kaç fps farkı olur birde 5000 tl ilk sistem kaç sene gider Monster kaç sene gider.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı