Monster Tulpar T5 Windows 8.1 boot ve bios menüsüne girememe

Shadowing

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün monster tulpar t5 aldım ek olarak 60gb ssd ekletmiştim.

PC freedos olarak geldi win 8.1 yüklerken ssd'yi seçip yeni deyip ondan sonra o ssd'ye kurulumu yaptım, fakat diğer 750gb hdd'yi yeni diyerek ayırmadıgım için windows kurulduktan sonra bilgisayarıma girdiğimde sürücü olarak sadece 60 gb alanım gözüküyor 750gb görülmüyor.

Bu yüzden tekrar format atayım düzelteyim dedim fakat pc'yi yeniden başlattım veya kapatıp açtım f7'ye basıyorum usb'yi boot etmiyor f2'ye basıyorum biosa girmiyor, direk windows 8.1 açıyor.

Ne yaptıysam biosa giremedim ve f7 ile boot edemedim usb'yi. (Freedos iken f7'ye bastıgımda direk boot etti kurulumu kolayca yapmıştım)

Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm çok basit öyle format falan uğraşmaya gerek yok. Windows logosuna sağ tıklayın veya windows tuşu+x. Disk yönetimine girin. Disk yönetiminde zaten 750 GB boyutundaki disk gözükecek üstüne sağ tıklayıp yeni basit birim diyorsunuz. Hiç dokunmadan ileri ileri diyerek geçiyorsunuz. 750 GB boyutundaki D bölümünüz hazır olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı