Monster Tulpar T6 v3.1.5 alınır mı?

Bütçe
55000

Alperen Aydın

Kilopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Uzun araştırmalarım sonucunda, Monster Tulpar T6 v3.1.5 modelini satın almayı düşünüyorum. Bu cihaz, Intel Core i7-13700HX işlemci, 32 GB RAM, 1 TB SSD ve NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı gibi üst düzey özelliklere sahip. Ayrıca, 16 inç FHD+ 165 Hz ekranıyla da dikkat çekiyor.

Kullanıcı yorumlarına baktığımda, performans ve görüntü kalitesi konusunda olumlu geri dönüşler görüyorum.

Hepsiburada

Ancak, bu bütçeyle Hepsiburada platformunda başka hangi modelleri değerlendirebileceğimi merak ediyorum. Özellikle, benzer veya daha iyi performans sunabilecek alternatif önerileriniz varsa, paylaşabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye RTX 4070 li bir laptop alabilirsin. Monster artık ucuz bir marka değil maalesef ki.

Monster alınmaz. Fanları hiç iyi değil. Soğutamaz laptobu. https://www.itopya.com/gigabyte-aor...8gb140-w-1tb-ssd-16-wqxga-165hzpantone_u27711
bütçeniz daha fazla olsaydı bunu önerebilirdim fakat şunu önerebilirim.

T6 serisi iyi bir seri fakat aşırı pahalı. Monster artık f/p değil.

Aynı paraya 4070'li Gigabyte Aorus 16x(2024) dizüstü mevcut

lütfen örnek verirmisiniz

lütfen yardım edermisiniz hangi leptop mesela.
Şunda stok vardı da şu an bitmiş sanırım. Ama yine stok gelebilir takip edin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…