Monster Tulpar T6 v3.1 alınır mı?

Intel serisi öyle AMD serisinde hiçbir sıkıntı yok Ryzen 7 AMD tarafından hiçbir şikayet gelmiyor hocam eleştiri yapacaksanız tam çerçevede yapınız.
AMD modellerde de var. Diğer forumlarda pek çok kullanıcı yaşadı hatta, atmak yasak olduğu için atamıyorum maalesef. Buraya da birkaç örnek bırakayım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Intel serisi öyle AMD serisinde hiçbir sıkıntı yok Ryzen 7 AMD tarafından hiçbir şikayet gelmiyor hocam eleştiri yapacaksanız tam çerçevede yapınız.

Bende de basit bir Lenovo laptop vardı Intel işlemcili ve anakartı yandı ama AMD öneriyorsanız sıcak bakabilirim bu sebepten çok bakmıyordum.

Bende @Adlin in dediği gibi kronik sorunları olduğunu duydum ama açıkçası hangi modeli sorsam herkes bir sorun olduğunu söylüyor.

Laptoplarda genel olarak sıkıntılı olan bir durum bu 150klık olandada bir sıkıntı var 30klık olanda da Lenovo servis ve destek bakımından inanılmaz yardımcı ve ilgili 3 yıllık tam kapsamlı garantiniz var zaten fanı temizletmek için bile garantiye gönderebilirsiniz.

Attıklarınız yarısından fazlası Intel? AMD olan 9 ay önce AMD tarafı gelen şikayetlerden sonra sorunu tamamen kaldırdı hater olmak için yorum yapmayın rica ediyorum

Teknik servise nasıl ulaşabilirim acaba elimdekini de göstermek istiyorum.

Yarısından fazlası Intel değil. En az 3 tanesi AMD işlemcili, notlarım kısmından bulup attım size. Diğer forumlarda dediğim gibi 7435HS modelde yaşayanlar var. Kaynağın nedir? 9 ay önce AMD tarafında nerede tamamen kaldırmış gösterir misin? Sana kim dedi bunu? Senin gibi cihazları hayatım pahasına savunmuyorum dostum, şikayetler belli. Riskli cihazlar önerme.

Risksiz olan bir tane şikayeti bile olmayan bir cihaz önersene bana? Lenovo'nun AMD 7435HS modeli önerebileceğin en risksiz model anakartın yandı mı diyelim her şeye rağmen kronik sorun olduğunu belirtip kullanıcı hatası olmadığını ispatlıyorsunuz 0 cihazı size veriyorlar helikopter sesi çıkaran ya da evde soba niyetine kullanacak laptop önermek istiyorsanız buyurun önerin.

Son 1 haftada laptop için birkaç konu açtım ve size çokça denk geldim, bahsettiğim Monster'ı önerir misiniz ya da başka öneriniz var mıdır 40k civarına.

Elbette her cihazın kusurları olabilir ama anakart yanması gibi bir durum söz konusu değil en azından. Konu sahibine sorunu ve şikayeti en az olan cihaz önermek varken neden anakart riskli cihazlar önerelim? Serviste herkesle ilgili değil maalesef, THH'ye başvuran bir sürü mağdur da var. 1-2 ay içinde geri dönüş alınabiliyor anca. En risksiz olduğu falan yok. Kendin kullanıyorsun anladığım kadarıyla, tamam kullanıyor olabilirsin ama cihazı ilah katına çıkarmasan mı? Markalar sizlerin dostu değildir.

Babam alacak. Garanti, İş Bankası, ziraat olduğunu hatırlıyorum ama başka da vardır muhtemelen gerekirse bunun için de çıkarabiliriz.
Slayer R9T 5050 cihaz Hepsiburada'da peşin fiyatına 9 taksit yapılabiliyor, bunu düşünebilirsiniz. Onun dışında 40-50 bin fiyat bandı arasına şu cihazları önerebilirim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…