Monster Tulpar T6 v3.1 laptop alınır mı?

darklith

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 40-50k aralığında Gaming laptop arıyorum. Monster almaya karar verdim. Bu fiyat aralığında bu kadar iyi donanımı veren bir tek Monster var.

Sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce alınır mı? Belki benim gibi araştırma yapan diğer arkadaşlar için de yol gösterici olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 40-50k aralığında Gaming laptop arıyorum. Monster almaya karar verdim. Bu fiyat aralığında bu kadar iyi donanımı veren bir tek Monster var.

Sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce alınır mı? Belki benim gibi araştırma yapan diğer arkadaşlar için de yol gösterici olur.

Hocam Monster alınmaz. Aynı fiyata 8 kat daha kalitelisi alınır. 48bin TL'ye ne laptoplar var. Şu an ben öneremiyorum çünkü zaten aldım. ASUS, Lenovo, HP Victus gibi modeller Monster'dan 100 kat daha mantıklı olur aman monstera yaklaşmayın.

Bütçe artarsa tavsiye ederim.

Teneke monster almayın. Bütçe artarsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı