Monster Tulpar T6 v3.3.2 alınır mı?

emir.sy13

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar baslıkta yazan modeli almak istiyorum mantıklı geldi, peşin fiyaına 12 taksit vs. sizce, ne yapmalıyım? 4 günü VA kampanyanın PC'nin linkini bırakıyorum.

Gerçekten bu fiyata Monster alınmaz. Neredeyse 70 bin TL'ye üstüne marka basılan laptop almaktansa global marka olan cihazların ısınmayan laptoplarına bakılmalı.

Isınma problemi genel olarak i7 13700HX'de kronik gibi bir şey işlemci 130 watlara kadar cıkabiliyor diye biliyorum ve cogu marka 12 taksitin üzerine fazlasıyla para alıyor. İşlemci wattını sınırlayınca eger ekran kartına cok yuk binmyorsa 2'si de 75 derecelerde geziniyor diye biliyorum.

AMD işlemci düşünmüyorum sadece oyun değil yazılım vs yapacagım (Android Studio, Flutter, Gradle BuildPython, JavaScript, Web Geliştirme) ve burada Intel daha iyi diye biliyorum.

Böyle işlerle uğraşacaksınız ve işlemcinin tam gücünü kullanmayı bile düşünmüyor musunuz? Isınma sorunu yüzünden işlemciyi kısarak kullanmak zorunda kalan bir Monster kullanıcısı olarak aldığım güne beddua ediyorum. O kadar para verip kullanamıyorum. Hiçbir anlamı yok. Başka bir şey alın.

Böyle işlerle uğraşacaksınız ve işlemcinin tam gücünü kullanmayı bile düşünmüyor musunuz? Isınma sorunu yüzünden işlemciyi kısarak kullanmak zorunda kalan bir Monster kullanıcısı olarak aldığım güne beddua ediyorum. O kadar para verip kullanamıyorum. Hiçbir anlamı yok. Başka bir şey alın.

Evet kullanacagım ama ıslemcıyı ornek olarak 55 watt vs kısıtlamaycagım ama bilemiyorum bir PC kanalında gayet güzel performans veriyordu 4060'lı modeli gayet güzel degerler alıyordu. İsterseniz siz de bakın video link bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o zaman size baska bir şey daha sorayım. ASUS ROG STRIX 4050 olan versiyonu teshir urunu oldugu icin daha ucuza dusuyor. Sıfır herhalde 50k falan bana 35K'ya geliyor. Sizce ne yapmalayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kullanacagım ama ıslemcıyı ornek olarak 55 watt vs kısıtlamaycagım ama bilemiyorum bir PC kanalında gayet güzel performans veriyordu 4060'lı modeli gayet güzel degerler alıyordu. İsterseniz siz de bakın video link bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben gerçekten o fiyata bu markayı hiç önermiyorum. Üstte atılana bakın.

Hocam o zaman size baska bir şey daha sorayım. ASUS ROG STRIX 4050 olan versiyonu teshir urunu oldugu icin daha ucuza dusuyor. Sıfır herhalde 50k falan bana 35K'ya geliyor. Sizce ne yapmalayım?

Teşhir ürünü alınmaz.

Ben gerçekten o fiyata bu markayı hiç önermiyorum. Üstte atılana bakın.

Teşhir ürünü alınmaz.

Cok uzun zaman kullanılmammıs Max 1 ay acık falan durmustur. Neden alınmaz ki? Bence PC haric hiçbir teshir urunu alınmaz ama bilemedım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı