Monster Tulpar T6 v3.7.5 16" 5070 Ti alınır mı?

ilgea

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

Yukarıdaki linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Daha yeni düştü sisteme. 1-2 günlük anca. Mesela SSD gen5 destekliyor mudur?
Diğer bileşenler olarak ne dersiniz? Ayrıca ben oyun vb. oynamadığımda fan açmasını istemiyorum. Aşağıdaki bilgisayar ile arasında kaldım. Açıkçası. Monster taksit sayısında bayağı iyi. Bu iki bilgisayarı kıyasladığımızda hangisini önerirsiniz.
Başka bir soru gelmedi aklıma. Sizin varsa bilgilerinizi paylaşırsınız.
Bol Sosyal'li günler diliyorum.

MSI Vector 16 HX AI a2XWHG-091xtr

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet guzel kazik, kaziklanmak istiyorsaniz alabilirsiniz. Ama yok ben kaziklanmak istemiyorum derseniz Gamegaraj'in 5070Ti modeline bakabilirainiz ya da piyasaya diger modellerin de yavas yavas yerlesmesini tercih edebilirsiniz.

Gamegarajın modellerine bakmanızı öneririm benzer fiyatlara daha iyi ekranlı laptoplar satıyorlar.

MSI Vector 16 HX AI a2XWHG-091xtr ile bilgi yok mu?
Bu direk MSI.
Ayrıca GameGaraj'ın bana göre en büyük eksisi taksit imkanı. Peşin fiyatına yok gibi bir şey. Bu bilgisayarına taksitle almak istediğinde 135binlere çıkıyor toplam ödeyeceğin miktar. Ulan o kadar para vereceğiz bari o ifyata en azından 9 taksit yapanını bulayım daha iyi bir model bulurum anlayışına sahip oluyorsun.

MSI Vector 16 HX AI A2XWIG-089TR
Model MSI laptop alınır mı dostlar.

@Astiva

Bu modelde AI modunda bile fan seslerinin belirgin bir şekilde duyulabildiğinden bahsediyorlar ki bu da benim için dezavantaj. Böyle bir şey var mı? Oyun haricinde kullanırken örneğin AutoCAD olsun sta4CAD olsun fan sesinin çıkmaması lazım ki çalıştığım ofiste bir sıkıntı olmasın.

Son düzenleme:

Direkt olarak incelemesini izlediğim bir model değil fakat yorumum bu donanıma bu cihazın oldukça pahalı olduğu yönünde. Neden böyle bir para verip 13. nesil işlemci alayım? Performansı ne olursa olsun pahalı bir cihaz.

@Astiva senin yorumlarını beğeniyorum, sen bu yorumunu MSI Vector 16 HX AI a2XWHG-091xtr modeli için yaptın sanırım.

Birbirinden ayrı olarak konu başlığındaki Monster ile aşağıdaki bilgisayar MSI ne düşünüyorsun.
MSI Vector 16 HX AI a2XWIG-089TR

Dün akşam az daha MSI olanını (bir üstteki modeli) alacaktım. Artık yeter dedim yani. Bayağıdır bakıyorum ama bulamadım. Ya da buluyorum taksit imkanı yok. Benim için taksit imkanının olması önemli. Peşin fiyatına en azından 6 taksit yapabilmesi lazım. GameGaraj, İtopya vs. bu açıdan sıkıntı yerler.
Vade koyduğunda da o vadeli fiyata 6 taksitli daha iyi bir bilgisayar alırım diye düşünüyorum.

Bizim ofiste arkadaş daha önce Monster Tulpar T7 v26.1 bilgisayarını özelliklerini yükselterek almış. Mesela DDR4 varken o DDR5 RAM'i seçmiş vs. ekran kartı da 4060.
Ofiste çalışırken sadece SAP2000 de analiz vs. yaparken arada tek fanını açıyor. Onun dışında fan açmıyor. Almak istediğim bilgisayar eğer (MSI Vector serilerinde gereksiz fan açma diye bir şey duymuştum doğru mu bilmiyorum) çalışırken fan açarsa (sap2000 kullanmıyorum bu arada) o bilgisayarı evde bırakmak zorunda kalırım. Bu noktada da beni üzmeyecek bir bilgisayar lazım.

Gerçi şu an Lenovo'nın Y700-15ISK (IdeaPad) 2016 modelini kullanıyorum, tek fanı çalışmasına rağmen (diğeri bozuk) o bile fan açmıyorsa muhtemelen aldığım bilgisayarda açmayacaktır diye düşünüyorum. Fan konusunda fikirlerin nedir? Oyun vs. durumunda tabii ki açacaktır o konuda sıkıntı yok.

Monster'ın sayfasında 55000 TL bantlarına 4060'lı bilgisayarlar var. Hatta 5050 bile var. Bu bilgisayarlar oyun vs. konusunda beni üzer mi? Mesela Horizon Forbidden West, Dying Light the Beast gibi oyunlarda performans kaybı yaşamak ve 60 FPS altına düşmek istemiyorum. 2K olmasa da 1080p ultrada kasılma vs. olmadan rahatlıkla oynayabilmeliyim bu oyunları. Bu şekilde bi 2-3 sene götürse yeter. Sonra orta ayarlarda 60fps yakalayayım yeter.

Bana bütçesi uygun önerilerde bulun kardeşim, artık alayım bir tane, vallahi sıkıldım.
Teşekkür ederim şimdiden.

Yorumum Monster içindi. Sesssiz bir bilgisayar olması lazım ise Ultrabook neden düşünmüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…