Monster Tulpar T7 2.3 mü toplama bilgisayar mı?

Proper

Hectopat
Daha fazla  
Direkt konuya geçelim, şuan almayı düşündüğüm Monster T7 2.3 notebook ile toplama arasinda kaldim.

Ürünün fiyatı +120 gb Mushkin SSD ile 4177 TL. Bu fiyata daha iyi sistem var diyen arkadaşlar yardim edebilir mi?

Intel i7 4710MQ 2.5-3.5 ghz 22nm, NVidia Gtx 870m 3gb 192 bit 11.2DX, 16 gb kingston bellek. 1Tb Mushkin HDD , 17.3 mat led ekran, killer ethernet, Dolby 71 Ses + subwoofer.

Özelliklerinden cok notebook'un taşınabilir olmasi ve bir çok özellik içermesi (cooler boost 2 ,raid 2) ve çok ilgili müşteri desteği olan Türk markası olmasi, beni cezbediyor.

Yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4000 liraya daha iyi bir bilgisayar toplanır merak etme.

Benzer bi konuyu bende açtım ve merakla bekliyorum. Ama çoğunlukla toplamadan yana herkes Banada taşınabilir olması iyi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaan denedim ama oyun performansı acisindan daha iyisi cokta yok.
Bu sisteme monitör, klavye ve 7+1 ses ekledigini varsay

Çok iyisi yok mu ? Şu an sana önerdiğim kart tek GPU'lu dünyanın en hızlı ekran kartlarından biri ? Tabikide çok güzel bir notebook ama yine diyorum bunda aldığın keyfi alamazsın. Monitör ve 7+1 de haklısın ama sen masaüstü alıyosun herşeyin bir dikeni var.

Kaan sistem toplamayi bildiğine emin misin? O sogutucu o işlemciye uygun mu sence

Ayrica uzun ömürlü sistem icin anakart en az 600-700 lira olmalı

Haha Güldürdün mubarek. Soğutucularda 1155 ile 1150'nin farketmediğini bana ukalalık yaparak bilmediğini keşke göstermeseydin.
Ne oldu bir dona kaldın iyi misin?

Son düzenleme:
Dona kaldığım falan yok ,yalniz 300 lirakik anakart nedir onu çözemedim halen?

Bence Kaan 780ti gerek yok GTX 780 yeterli olur, kalan paraya da İ7 bir işlemci alınabilir.

Oyun bilgisayarı topluyorsanız ve sözüm ona uzun ömürlü istiyorsanız TI çok uzun ömürlü bir kart. Anakart 100 lira daha verin bütçeniz varsa. Herşey den bir hata çıkarmaya çalışmayın battıkça batıyorsunuz. Burda bir öneri yaptık gına geldi anasını satıyım. Moderatör kardeşim bana ceza ver de kurtulayım yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…