Monster Tulpar T7 20.2 Deus Ex Mankind Divided düşük FPS

Emlesaze

Hectopat
Bundan yaklaşık olarak bir ay önce Monster Tulpar T7 20.2 model laptopu satın aldım.

Link: https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/
Özellikleri de şuraya yazıyorum:
  • Intel i7-10750H-2, 60GHz Turbo Boost ile 5, 0GHz.
  • 6 GB GDDR6 NVIDIA RTX2060 192-BIT Refresh (2020 sürümü)
  • 17, 3" FHD 1920X1080 144Hz IPS mat LED ekran.
  • 16 GB (2x8GB) DDR4 2933MHz.
  • 256 GB Samsung PM981 M.2 SSD.
Şimdi sorunuma gelirsek; biliyorum mobil ekran kartları normalleri kadar performans vermiyor ama sanki laptopum olması gerekenden de düşük performans ile çalışıyor. Deus Ex Mankind Divided oyununda Ultra ayarlarda 20 FPS Max ayarlarda ise 50 FPS civarı alıyorum ki oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde GTX 970 var ve laptopun içinde mobil kart 2020 sürümü Refresh yani ekran kartına giren elektrik normal karttaki ile aynı, bildiğim kadarıyla. Laptop Turbo modunda 5 GHz hızında çalışıyor güç tasarrufu modu açık değil. Laptop güce bağlı, pilde hiç kullanmadım zaten.

Bana normal değilmiş gibi geldi ama size de sormak istedim. Eğer bilginiz var ise gerçekten çaresizim, 11 lira para verdim ama beklentilerimi hiç karşılamadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı