Ufukkose Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #1 Sizce arkadaşlar Monster Tulpar T7 20.3.1 2 tane mi? Yoksa fotograftaki sistem mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
GnçMühendis Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 1.027 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik Öğrencisi 15 Ağustos 2021 #2 Hocam bilmiyorum ancak hazır sistem alın 3060 lı bir sisteme 33 bin TL ödenmez teker teker toplama yapmayın.
Hocam bilmiyorum ancak hazır sistem alın 3060 lı bir sisteme 33 bin TL ödenmez teker teker toplama yapmayın.
İmajiner Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 471 Çözümler 2 15 Ağustos 2021 #3 33 bin TL'ye RTX 3060'lı sistem alınmaz, 32 GB RAM de eğer sadece oyun oynuyorsanız gereksiz masraf, işlemciyi de bir tık düşürebilirsiniz.
33 bin TL'ye RTX 3060'lı sistem alınmaz, 32 GB RAM de eğer sadece oyun oynuyorsanız gereksiz masraf, işlemciyi de bir tık düşürebilirsiniz.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 15 Ağustos 2021 #4 Hazır sistem alın 1/3 fiyatına gelir hocam. Beğenmediğiniz parça olur ise satıp daha iyisini alabilirsiniz.
Hazır sistem alın 1/3 fiyatına gelir hocam. Beğenmediğiniz parça olur ise satıp daha iyisini alabilirsiniz.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #5 O sisteme 5800 biraz gereksiz. O paraya çok rahat 3070ti sistem alınabilir GameGarajdan.
Ufukkose Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #6 Fian Şampiyonu dedi: Hazır sistem alın 1/3 fiyatına gelir hocam. Beğenmediğiniz parça olur ise satıp daha iyisini alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kıbrıs'ta hazır sistem yok ki Just a Minute dedi: O sisteme 5800 biraz gereksiz. O paraya çok rahat 3070 Ti sistem alınabilir GameGaraj'dan. Genişletmek için tıkla... Kıbrıs'tayim İmajiner dedi: 33 bin TL'ye RTX 3060'lı sistem alınmaz, 32 GB RAM de eğer sadece oyun oynuyorsanız gereksiz masraf, işlemciyi de bir tık düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun amacli almiyorum muhendislik okuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
Fian Şampiyonu dedi: Hazır sistem alın 1/3 fiyatına gelir hocam. Beğenmediğiniz parça olur ise satıp daha iyisini alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kıbrıs'ta hazır sistem yok ki Just a Minute dedi: O sisteme 5800 biraz gereksiz. O paraya çok rahat 3070 Ti sistem alınabilir GameGaraj'dan. Genişletmek için tıkla... Kıbrıs'tayim İmajiner dedi: 33 bin TL'ye RTX 3060'lı sistem alınmaz, 32 GB RAM de eğer sadece oyun oynuyorsanız gereksiz masraf, işlemciyi de bir tık düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun amacli almiyorum muhendislik okuyorum.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #7 Tamam mühendislik okuyor olmanız işlemciyi açıklıyor ancak ekran kartı sadece oyunla alakalı değil ki. 3070 ti ile inanın çoğu işinizi daha rahat yaparsınız. GameGaraj Kıbrısa kargo yolluyor mu bilmiyorum.
Tamam mühendislik okuyor olmanız işlemciyi açıklıyor ancak ekran kartı sadece oyunla alakalı değil ki. 3070 ti ile inanın çoğu işinizi daha rahat yaparsınız. GameGaraj Kıbrısa kargo yolluyor mu bilmiyorum.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 15 Ağustos 2021 #8 Ufukkose dedi: Kıbrıs'ta hazır sistem yok ki Kıbrıs'tayim Oyun amacli almiyorum muhendislik okuyorum. Genişletmek için tıkla... Peki sizin oranın para birimi ile ne kadara geliyor?
Ufukkose dedi: Kıbrıs'ta hazır sistem yok ki Kıbrıs'tayim Oyun amacli almiyorum muhendislik okuyorum. Genişletmek için tıkla... Peki sizin oranın para birimi ile ne kadara geliyor?
İmajiner Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 471 Çözümler 2 15 Ağustos 2021 #9 Ufukkose dedi: Oyun amacli almiyorum muhendislik okuyorum. Genişletmek için tıkla... Mühendislik için alıyorsan SteelSeries Gaming mouse pad alma gereksiz masraf. Fian Şampiyonu dedi: Peki sizin oranın para birimi ile ne kadara geliyor? Genişletmek için tıkla... TL kullanıyorlar.
Ufukkose dedi: Oyun amacli almiyorum muhendislik okuyorum. Genişletmek için tıkla... Mühendislik için alıyorsan SteelSeries Gaming mouse pad alma gereksiz masraf. Fian Şampiyonu dedi: Peki sizin oranın para birimi ile ne kadara geliyor? Genişletmek için tıkla... TL kullanıyorlar.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 15 Ağustos 2021 #10 İmajiner dedi: TL kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kıbrıs Euro kullanmıyor mu? Googlede öyle yazmış.
İmajiner dedi: TL kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kıbrıs Euro kullanmıyor mu? Googlede öyle yazmış.