Monster Tulpar T7 20.3.1 vs RTX 3060 sistem

Ufukkose

Femtopat
Daha fazla  
Sizce arkadaşlar Monster Tulpar T7 20.3.1 2 tane mi? Yoksa fotograftaki sistem mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilmiyorum ancak hazır sistem alın 3060 lı bir sisteme 33 bin TL ödenmez teker teker toplama yapmayın.

33 bin TL'ye RTX 3060'lı sistem alınmaz, 32 GB RAM de eğer sadece oyun oynuyorsanız gereksiz masraf, işlemciyi de bir tık düşürebilirsiniz.

Hazır sistem alın 1/3 fiyatına gelir hocam. Beğenmediğiniz parça olur ise satıp daha iyisini alabilirsiniz.

O sisteme 5800 biraz gereksiz. O paraya çok rahat 3070ti sistem alınabilir GameGarajdan.

Hazır sistem alın 1/3 fiyatına gelir hocam. Beğenmediğiniz parça olur ise satıp daha iyisini alabilirsiniz.

Kıbrıs'ta hazır sistem yok ki

O sisteme 5800 biraz gereksiz. O paraya çok rahat 3070 Ti sistem alınabilir GameGaraj'dan.

Kıbrıs'tayim

33 bin TL'ye RTX 3060'lı sistem alınmaz, 32 GB RAM de eğer sadece oyun oynuyorsanız gereksiz masraf, işlemciyi de bir tık düşürebilirsiniz.

Oyun amacli almiyorum muhendislik okuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam mühendislik okuyor olmanız işlemciyi açıklıyor ancak ekran kartı sadece oyunla alakalı değil ki. 3070 ti ile inanın çoğu işinizi daha rahat yaparsınız. GameGaraj Kıbrısa kargo yolluyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…