Alınır hocam. T7'nin hangi modelini alacaksınız?Bilgisayar mühendisliği için bilgisayar bakıyorum oyun da oynuyorum. Monster'da şu an 5060 ekran kartlı modeli indirimde 62000 TL'ye denk geliyor. Alınır mı veya kullanan var mı?
Alınır hocam. T7'nin hangi modelini alacaksınız?
neden hocamMonster'ın herhangi bir ürünü alınmaz.
Bunu alın.
Tulpar T7 v26.2
Neden hocam.
hocam doğru ama şuan 5000 serisi satış çok yok varsa bile çok daha pahalı ayrıca gamegaraj daha yeni çıktı laptopları uzun kullanımda ne gibi sıkıntısı çıkar bilemediğim için almadım zamanında excaliburlarada çıktıgında ucuzdu öneriyorlardı ama 2 sene sonra herkes uzak durun demeye başladıÇok daha iyi donanımları çok daha ucuza bulurken neden kötü donanımları kazık fiyattan almak istersenizki.
Hocam özellikleri benzer olan bir laptopum var. Kalite konusunda sıkıntı yok, donanım vb. gayet iyi. Fakat fiyatlar daha fazla monster laptopların. Kalite iyi de gerçekten indirimde değilse alınmaz. Fakat indirimde zaten alabilirsiniz. Modele baktım gayet iyi. Servis, ömür boyu bakım vb. iyi zaten. İndirim bitmeden alabilirsiniz. Zaten servis iyi olduğu için bir sorun çıkmayacaktır fakat çıkarsa ilgilenirler. O açıdan iyi. Fakat sorun çıkmaz zaten gayet kaliteli ürünler var.Tulpar T7 V26.2
neden hocam
Arkadaşın attığı bilgisayar da iyi ona da bakmanızı öneririm. Güzel bir laptop gibi o da.hocam doğru ama şuan 5000 serisi satış çok yok varsa bile çok daha pahalı ayrıca gamegaraj daha yeni çıktı laptopları uzun kullanımda ne gibi sıkıntısı çıkar bilemediğim için almadım zamanında excaliburlarada çıktıgında ucuzdu öneriyorlardı ama 2 sene sonra herkes uzak durun demeye başladı
Hocam doğru ama şu an 5000 serisi satış çok yok varsa bile çok daha pahalı ayrıca GameGaraj daha yeni çıktı laptopları uzun kullanımda ne gibi sıkıntısı çıkar bilemediğim için almadım zamanında excaliburlarada çıktıgında ucuzdu öneriyorlardı ama 2 sene sonra herkes uzak durun demeye başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.