Monster Tulpar T7 Driver Booster kullanımı sonrası çöktü

Gizem9999

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Monster Tulpar T7 v20.6.4 aldım Windows 10 yüklemesi için bilgisayarcıya götürdüm. Neyse eve geldi PC arkadaşım da driver uygulaması önerdi. Driver boster diye indirdim ve güncellemelerini yaptım. PC'yi yeniden başlatınca açılmadı. Bilgisayarcıyı aradım. Sistem çökmüş ben zaten ona driver uygulaması yüklemiştim dedi. Sizce niye böyle oldu (driver uygulamasını attım fotoğrafını)?

Dosya Ekleri

• IMG_1661.jpeg
    127,2 KB · Görüntüleme: 65
  • cachedImage.png
    113,3 KB · Görüntüleme: 59
Driver bostere güvenilmez hocam en iyisi kendi elinizle seçerek yüklemek bu çökme normal bir şey.

Driver Booster neden kullanıyorsun? Driver'ları Monster'ın sitesinden indirip kur. Driver booster uyumlu uyumsuz her türlü şeyi kuruyor, çöp bir program.

Driver Booster neden kullanıyorsun? Driver'ları Monster'ın sitesinden indirip kur. Driver Booster uyumlu uyumsuz her türlü şeyi kuruyor, çöp bir program.

Arkadaşım önermişti yaa, benim hiçbir bilgim yoktu

Son düzenleme:
Arkadaşım önermişti yahu, benim hiçbir bilgim yoktu.

Buradan kurabilirsin sürücüleri. Mümkünse format at bunları kurmadan önce.

Hayırlı olsun bu arada. Oyun için sıcaklıklar tatmin etmezse macun değiştir, bu Monster cihazlarla gelen macun dandik olduğundan dolayı cihaz fazla ısınabiliyor ve performans kısıyor.

teşekkürlerrr macun önerir misin yani monsterdan mı değiştireyim yoksa kendim mi satın alayım

Teşekkürlerrr macun önerir misin yani Monster'dan mı değiştireyim yoksa kendim mi satın alayım

Kendin satın alıp cihazını macunla beraber servise gönder, yanına da not bırakırsın bu macunu kullanın diye. Macun olarak bunu öneririm.
Bunun yerine Hydronaut da alınabilir.

Monster'ın kendi sürdüğü macun dandik olduğu için macun alman gerekiyor zaten.

Ne güzel bir cihaz almışınız hayırlı uğurlu olsun niçin ve neden? Kim size bunu tavsiye ediyor? Aldığınız ürünün sürücüleri yanında verilmedi mi?

Teşekkür ederim, arkadaşım asus marka pc kullanıyor kendisi bu dirver uygulamasını kullanıyormuş benimde hiç bilgim yoktu ekran biraz bulanık gibi geldi o da dirver güncellemelerin eksiktir dedi o şekilde yükledik vs sonrasında böyle oldu ::/ monsterın usb nin içinde zaten varmış bi sorun olmaz dimi

Hayır olmaz 3.parti uygulamalara yönelmeyin bu saçma sapan programları kurmayın, Monster'in ana sitesinden ya da USB'den kurulum yapın, bence bunları yapmadan önce temiz kurulum ile tekrar bir format atın PC'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…