Y younGod Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #1 RAM 32 GB Monster Tulpar T7 oynuyorum Valorant oynarken işlemci 97 dereceyi görüyor bunu düşürmek için ne yapmamı önerirsiniz? younGod dedi: Monster Tulpar T7 oynuyorum valorant oynarken işlemci 97 dereceyi görüyor bunu düşürmek için ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci İ7-8700H
Monster Tulpar T7 oynuyorum Valorant oynarken işlemci 97 dereceyi görüyor bunu düşürmek için ne yapmamı önerirsiniz? younGod dedi: Monster Tulpar T7 oynuyorum valorant oynarken işlemci 97 dereceyi görüyor bunu düşürmek için ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci İ7-8700H
Çözüm SEMIKAANCAKIR 21 Nisan 2022 younGod dedi: Monster Tulpar T7 oynuyorum Valorant oynarken işlemci 97 dereceyi görüyor bunu düşürmek için ne yapmamı önerirsiniz? İşlemci i7-8700H Genişletmek için tıkla... Model nedir? İçini temizleyip termal macun değişimi yapılırsa düşücektir.
younGod dedi: Monster Tulpar T7 oynuyorum Valorant oynarken işlemci 97 dereceyi görüyor bunu düşürmek için ne yapmamı önerirsiniz? İşlemci i7-8700H Genişletmek için tıkla... Model nedir? İçini temizleyip termal macun değişimi yapılırsa düşücektir.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Nisan 2022 #11 KeReM BeY dedi: İşlemcini sabit frekansta tutuyor normalde 300 civarı FPS alıyordum ama şimdi 150 200 ayarlar ile yükseltilir ama değer o sıcaklık ve sessizliğe. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz detaylandırır mısınız Turbo Boost olmadan adamakıllı oynayamıyorum maalesef. Artı 0 Eksi
KeReM BeY dedi: İşlemcini sabit frekansta tutuyor normalde 300 civarı FPS alıyordum ama şimdi 150 200 ayarlar ile yükseltilir ama değer o sıcaklık ve sessizliğe. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz detaylandırır mısınız Turbo Boost olmadan adamakıllı oynayamıyorum maalesef.
A aky87 Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 492 21 Nisan 2022 #12 KeReM BeY dedi: 1-termal bakımlarını yapacaksın. 2-altı hava alsın. 3-Turbo Boost kapat. Bende i7 11800 Monster var Turbo Boost kapalı 59 60 derece ve 0 fan sesi yani kütüphanede bile oynayabilirsin önemli olan Turbo Boost. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatılır Artı 0 Eksi
KeReM BeY dedi: 1-termal bakımlarını yapacaksın. 2-altı hava alsın. 3-Turbo Boost kapat. Bende i7 11800 Monster var Turbo Boost kapalı 59 60 derece ve 0 fan sesi yani kütüphanede bile oynayabilirsin önemli olan Turbo Boost. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatılır
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 21 Nisan 2022 #13 supprime dedi: Hocam biraz detaylandırır mısınız Turbo Boost olmadan adamakıllı oynayamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin Turbo Boost dediğiniz şey nedir? aky87 dedi: Nasıl kapatılır Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
supprime dedi: Hocam biraz detaylandırır mısınız Turbo Boost olmadan adamakıllı oynayamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin Turbo Boost dediğiniz şey nedir? aky87 dedi: Nasıl kapatılır Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #14 What Is Intel® Turbo Boost Technology? - Intel How do you use Intel® Turbo Boost Technology to speed up your processor? We’ll explain how it works. www.intel.com.tr Artı 0 Eksi
What Is Intel® Turbo Boost Technology? - Intel How do you use Intel® Turbo Boost Technology to speed up your processor? We’ll explain how it works. www.intel.com.tr
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Nisan 2022 #15 supprime dedi: Hocam biraz detaylandırır mısınız Turbo Boost olmadan adamakıllı oynayamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Monster'in kendi sunduğu Turbo'dan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
supprime dedi: Hocam biraz detaylandırır mısınız Turbo Boost olmadan adamakıllı oynayamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Monster'in kendi sunduğu Turbo'dan bahsediyorum.
KS KS Y younGod Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #16 SEMIKAANCAKIR dedi: Model nedir? İçini temizleyip termal macun değişimi yapılırsa düşücektir. Genişletmek için tıkla... yapiz dedi: Tam modeli yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... V16.1 hocam KeReM BeY dedi: 1-termal bakımlarını yapacaksın. 2-altı hava alsın. 3-Turbo Boost kapat. Bende i7 11800 Monster var Turbo Boost kapalı 59 60 derece ve 0 fan sesi yani kütüphanede bile oynayabilirsin önemli olan Turbo Boost. Genişletmek için tıkla... Kimi arkadaşta pcyi bi sıfırla diyor denenir mi? KeReM BeY dedi: Hocam sizin Turbo Boost dediğiniz şey nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu videodaki olay sonradan eski haline getirilebiliyor değil mi? Son düzenleme: 21 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
SEMIKAANCAKIR dedi: Model nedir? İçini temizleyip termal macun değişimi yapılırsa düşücektir. Genişletmek için tıkla... yapiz dedi: Tam modeli yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... V16.1 hocam KeReM BeY dedi: 1-termal bakımlarını yapacaksın. 2-altı hava alsın. 3-Turbo Boost kapat. Bende i7 11800 Monster var Turbo Boost kapalı 59 60 derece ve 0 fan sesi yani kütüphanede bile oynayabilirsin önemli olan Turbo Boost. Genişletmek için tıkla... Kimi arkadaşta pcyi bi sıfırla diyor denenir mi? KeReM BeY dedi: Hocam sizin Turbo Boost dediğiniz şey nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu videodaki olay sonradan eski haline getirilebiliyor değil mi?
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 21 Nisan 2022 #17 younGod dedi: V16.1 hocam. Kimi arkadaşta PC'yi bir sıfırla diyor denenir mi? Bu videodaki olay sonradan eski haline getirilebiliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet devre dışı bırakmayı agresif yaparsınız ilk ayara çekersiniz. Artı 0 Eksi
younGod dedi: V16.1 hocam. Kimi arkadaşta PC'yi bir sıfırla diyor denenir mi? Bu videodaki olay sonradan eski haline getirilebiliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet devre dışı bırakmayı agresif yaparsınız ilk ayara çekersiniz.
KS KS Y younGod Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #18 KeReM BeY dedi: Evet devre dışı bırakmayı agresif yaparsınız ilk ayara çekersiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam çok işime yaradı video .70 75 şuan .Umarım uzun vadede sıkıntı çıkarmaz Artı 0 Eksi
KeReM BeY dedi: Evet devre dışı bırakmayı agresif yaparsınız ilk ayara çekersiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam çok işime yaradı video .70 75 şuan .Umarım uzun vadede sıkıntı çıkarmaz
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 22 Nisan 2022 #19 younGod dedi: Sağ olun hocam çok işime yaradı video. 70 75 şu an. Umarım uzun vadede sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılık bir durum yok. Kasanın arkasına kitap filan koyun 5-6 cm yükseltin faydası olur. Ve bakıma gönderebilirsiniz cihazı macun değişimi olur. Mesajıma basıp çözüldüye basarsanız başkaları da faydalanır. Artı 0 Eksi
younGod dedi: Sağ olun hocam çok işime yaradı video. 70 75 şu an. Umarım uzun vadede sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılık bir durum yok. Kasanın arkasına kitap filan koyun 5-6 cm yükseltin faydası olur. Ve bakıma gönderebilirsiniz cihazı macun değişimi olur. Mesajıma basıp çözüldüye basarsanız başkaları da faydalanır.