Monterey Monster Tulpar T7 macOS kurulumunda donuyor

isaeken

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirici (PHP)
RAM
16GB DDR4
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 1TB, Samsung 256GB
Ekran kartı
RTX 2060
İşlemci
i7 10750h
Monster Tulpar T7 v20.2 cihazıma Hackintosh kurulumunda cihaz Apple logosunda “yaklaşık 29 dakika kaldı” yazarken donuyor. EFI klasöründeki dosyaları üreticinin programı ile oluşturdum. BIOS ayarlarında SATA seçeneği AHCI olarak seçili. Cihazda 2 adet NVMe disk bulunuyor ben 2. 256 GB olan diske yüklemeye çalışıyorum, 1 saat beklememe rağmen kurulum ilerlemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

2. disk büyük ihtimalle PM 991 serisinden o yüzden ona kurulum yapamıyorsunuz. 1 TB olan ile deneyin.

1TB diskte Windows ve projelerim var. macOS kurmak istemem Xcode için. Elimde Crucial BX500 120GB SATA disk var yeterli midir?

Samsung SSD'ye de kurmak isterseniz buna bakabilirsiniz:

Şu anda Crucial marka disk ile kurulum yapmaya çalışıyorum ancak cihaz kuruluma başlayamadan donmaya devam ediyor.

Cihaza kurulumu yaptım ve SSD'ler takılı iken macOS çalışıyor ancak Bootloader'ı kuramadım. Bootloader'da hem macOS hem Windows görünmesini istiyorum.

Bu mesajdaki işlemleri yapabilirsiniz.

Şu an cihazda herhangi bir Bootloader bulunmuyor. Bu yüzden kurulu Windows'a erişimim bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…