Monster Tulpar T7 Pci configuration begin hatası

tyaman

Hectopat
Daha fazla  
intel i7 4790k islemci ve gtx970m kullanıyorum yosemite kurmaya çalışırken pci configuration begin de takılı kaldım.

npci=0x2000 npci=0x3000 ve -v npci=0x2000 PCIRootUID=0 dsdt=No komutlarını denedim. Başka ne tavsiye edersiniz?

Install OS X Yosemite.app/contents i silip yerine indirdiğim kexti yapıştırıp tekrar denedim ve 3 kext için de ayrı ayrı denedim ama sonuç değişmedi.

Aynı kurulumu Yosemite ve Mavericks 10.9.5 ile yapmayı deniyorum
Kernel PM Pacth ve
-v -x PCIRootUID=1 IGPEnabler=Yes GraphicsEnabler=No komutu ile kurulum
Yosemite da
missing bluetooth controller transport a kadar geliyor. (s/l/e te ekran kartı ile ilgili temizliği yaptım. Ama clover da tek ekran kartı olarak gtx 970m i görüyor flash belleği tekrar yazıp sadece nvidia kextlerini tutup denedim. graphics injector u + lı ve +sız denedim.)
Mavericks 10.9.5 de
still waiting for root device e kadar ilerleyebildim.

npci=0x2000 ve npci=0x3000 eklediğimde Pci configuration begin de takılıyorum. Sata modu ACHI.

/EFI/Clover/kexts/10.10 klasöründen FakeSMC hariç bütün Kext'leri silip denediğimde (Yosemite da ihtiyaç duymadım Mavericks te aynı yerde kaldım)

Ne tavsiye edersiniz?

@Recep Baltaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…