Monster Tulpar T7 V 2.6 BIOS Güncelleme

BitmezB[uA]sk

Megapat
Daha fazla  
Cihazımı aldığım günden beri sitesinde BIOS için güncelleme gözükmüyor. Çeşitli programlar ile anakart isimine baktığımda ise "Monster Tulpar T7"olarak gözüküyor. Monster ile iletişime geçtiğimde ise bana BIOS bilgilerini gönderdikten sonra yardımcı olabileceklerini söylediler fakat 1 haftadır geri dönüş alamadım. Ayrıca başka bir sorunum ise cihazımın içinde 1866 MHz RAM bulunuyor, bunları 1333 MHz olarak görüyor. BIOS'tan ayar bölümü olmadığı için güncellemek istiyorum. Teknoloji meraklılarının yardımını bekliyorum.

Bios.jpg

Yardım edebilecek yok ise konuyu kapatmanızı rica ediyorum. Forum'da konu kirliliği yapmasın.

Son düzenleme:
Cihazımı aldığım günden beri sitesinde BIOS için güncelleme gözükmüyor. Çeşitli programlar ile anakart isimine baktığımda ise "Monster Tulpar t7"olarak gözüküyor. Monster ile iletişime geçtiğimde ise bana BIOS bilgilerini gönderdikten sonra yardımcı olabileceklerini söylediler fakat 1 haftadır geri dönüş alamadım. Ayrıca başka bir sorunum ise cihazımın içinde 1866 MHz RAM bulunuyor, bunları 1333 MHz olarak görüyor. BIOS'tan ayar bölümü olmadığı için güncellemek istiyorum. Teknoloji meraklılarının yardımını bekliyorum.

Eki Görüntüle 357068
Yardım edebilecek yok ise konuyu kapatmanızı rica ediyorum. Forum'da konu kirliliği yapmasın.

Konuya bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı