Monster Tulpar T7 v.2.7 laptopta "DRIVER_POWER_STATE_FAILURE" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Jaxxi

Hectopat
Yer
Kocaeli/Çayırova
Daha fazla  
Meslek
Serbest ama Çok Serbest
Arkadaşlar merhaba benim sorunum tam olarak şudur, Monster Tulpar T7 v.2.7 laptopum var laptop üretildiği zaman Windows 8.1 ile çıkış yapıldı. Zamanla tabii Windows 10 işletim sistemine de destek verildi fakat şöyle bir durum söz konusu Windows 10'da ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra mavi ekran hatası veriyor sorun olarak da (DRIVER_POWER_STATE_FAILURE) hatasını alıyorum. Sistem geri yükleme yaptıktan sonra mavi ekran hatası almamaya başlıyorum çok ilginç bir durum değil mi? Sonuç olarak en güncel versiyonu kullanmama rağmen bu hatayı neden versin ki. Ekran kartım 980M NVIDIA g. 8 GB. Aynı sorunu BIOS güncellemesinden sonrada aldım aynı şekilde geri yükleme ile işin içinden çıkabildim.

Ekstra sormak istediğim bir soru var laptop Win 8.1 ile çıkış yaptı sizce bu tarz sorunların net olarak önüne geçmek için Win 8.1 kullanmak mı daha iyi yoksa Windows 10 ama ekran kartını güncel driver kurulumu olmadan kullanmak mı daha iyidir.

Minidump dosyalarını paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…