Monster Tulpar T7 V12.2 ekran kartı sorunu

farukrby

Centipat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Merhabalar. Laptopumun ekran kartını teknik serviste arızalandırdılar. Yapamayınca garanti kapsamında değiştirdiler. Ama yine elimde patladı. Sonra garantisi bitti diye 9.140 TL değişim ücreti talep ettiler. Mahkemelik olduk. Neyse bu sorunun bir kıs mı? Ancak ekran kartına çip değişimi vs. tamir yaptırmak mantıklı olur mu? Ya da laptopuma desktop ekran kartı takabilir miyim? İşlemcim i7 7700K. Ekran kartım GTX1080 idi. MXM3.0 portu var sanırım. Değiştirilebiliyor yani. Yönlendirmenize ihtiyacım var.

Garantide değişen parçaların da kendi garantileri oluyor diye biliyorum 6 ay da 1 yıl gibi bir süreydi yanlış hatırlamıyorsam. Bunu araştırmanızı tavsiye ederim.

Garantide değişen parçaların da kendi garantileri oluyor diye biliyorum 6 ay da 1 yıl gibi bir süreydi yanlış hatırlamıyorsam. Bunu araştırmanızı tavsiye ederim.
İlk laptopun garantisinden devam ettirdiler. Bu elime geçen 2. aynı model laptop. Yani sadece ekran kartı değişimiyle kalmadı. Güya sıfır laptop vermişlerdi. Aynı ekran kartı sorununu yaşadım.
Lütfen teknik olarak bir yönlendirme yapın. Desktop gtx1070 alsam mxm slotu ile bağlayınca çalışır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…