kamilcan Kilopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2019 #1 Monster Tulpar T7 v13.1 kullanılıyorum Sorunumum şu; oyun oynarken W tuşu takılı kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Oynadığım oyunlar: CS:GO, Star Wars: Battlefront 2 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2019
Monster Tulpar T7 v13.1 kullanılıyorum Sorunumum şu; oyun oynarken W tuşu takılı kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Oynadığım oyunlar: CS:GO, Star Wars: Battlefront 2
I izmir505 Decapat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #2 kamilcan dedi: Monster Tulpar T7 v13.1 kullanılıyorum Sorunumum şu; oyun oynarken W tuşu takılı kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Oynadığım oyunlar: CS:GO, Star Wars: Battlefront 2 Genişletmek için tıkla... Teknik servise götür ücretsiz bakıp yaparlar.
kamilcan dedi: Monster Tulpar T7 v13.1 kullanılıyorum Sorunumum şu; oyun oynarken W tuşu takılı kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Oynadığım oyunlar: CS:GO, Star Wars: Battlefront 2 Genişletmek için tıkla... Teknik servise götür ücretsiz bakıp yaparlar.