Monster Tulpar T7 V16.1 17.3" Almaya Değer mi?

Mertcan6134

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, selamlar.
Monster Tulpar T7 V16.1 17.3 almayı düşünüyorum. Ürünü özelleştirerek ;
  • Intel® Coffee Lake Core™ i7-8750H 6C/12T; 9MB L3; 8GT/s; 2.2GHz > 4.1GHz; 45W; 14nm
  • Intel® HM370 Express Chipset
  • 6GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1060 192-Bit DX12
  • 17.3" Full HD 1920x1080 120Hz Mat LED Ekran
  • 16GB (2x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM
  • Samsung 256GB PM961 M.2 Sata PCIe 3.0 x4 (Okuma: 2800 MB/s - Yazma: 1100 MB/s)
  • 1TB WD BLACK 32MB 7200RPM HDD SATA-3 9.5mm
  • RGB Tam Renk Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)
  • FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
  • 3 Aylık ESET Internet Security HEDİYE
  • Intel® Dual Band Wireless-AC 9462, 1x1 AC + Bluetooth 5.0 M.2 2230 (433 Mbps)
  • 1.0MP HD Kamera

Bu şekilde yaptım. 7.794,36 TL fiyatı oldu.
Sizce beni 3 yıl idare edebilir mi? 1060 ekran kartı bu sistemde beni nereye kadar götürebilir. Fikirlerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıl gayet yeterli gelir. Fiyatlar yüksek ama pazar araştırması yaptığımda GTX 1060 olan 8.nesil İ7 işlemcili model en donanımlı ve uygunu bu modelmiş. Tabii gene Monster marka aynı fiyatlarda olan başka bir model var. Donanımı neredeyse bire bir aynı. Tek fark o modelde SSD'nin modeli: XPG 256GB M.2 Sata PCIe 3.0 x2. Bir de ekran boyutu 15.6 inch. Ancak tasarımı çok daha farklı. Çok daha küçük, kompakt ve şık bir tasarımı var. Tulpar T5 V18.1 model ismi. Ona da bakabilirsin. Tercih senin. :)

3 yıl gayet yeterli gelir. Fiyatlar yüksek ama pazar araştırması yaptığımda GTX 1060 olan 8.nesil İ7 işlemcili model en donanımlı ve uygunu bu modelmiş. Tabii gene Monster marka aynı fiyatlarda olan başka bir model var. Donanımı neredeyse bire bir aynı. Tek fark o modelde SSD'nin modeli: XPG 256GB M.2 Sata PCIe 3.0 x2. Bir de ekran boyutu 15.6 inch. Ancak tasarımı çok daha farklı. Çok daha küçük, kompakt ve şık bir tasarımı var. Tulpar T5 V18.1 model ismi. Ona da bakabilirsin. Tercih senin. :)
Dediğiniz üründeki ekranı 120 Hz edemiyorum. Ekranda tercih olarak 120 Hz istiyorum. Dediğiniz üründe bu seçenek maalesef ki yok ama görüşünüzü paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

GTX 1060 ile 120Hz gerek yok ki. CS:GO, LoL, Fortnite, Overwatch gibi oyunlarda 120 FPS'leri görürsün. Ki onlar için de 3 yıl beni götürür mü diye de sormana gerek yok. Yani asıl amacın onlar değil diye düşünüyorum.

GTX 1060 ile 120Hz gerek yok ki. CS:GO, LoL, Fortnite, Overwatch gibi oyunlarda 120 FPS'leri görürsün. Ki onlar için de 3 yıl beni götürür mü diye de sormana gerek yok. Yani asıl amacın onlar değil diye düşünüyorum.
Zaten dediğiniz oyunlar için 120 Hz ekran canavar oluyor amacım onlar değil 2019 piyasasında çıkacak oyunlar için.

Bazıları Monster'a güvenmeyin, ısınıyor, malzeme kalitesi kötü, falan diyorlar. Ne düşünüyorsunuz? Benim aklımı çeldi ve arkadaşa da yararı olur düşüncelerinizin.

Aynen bazı kişiler Monster hakkında kötü yorum yapıyorlar. Bu da güvenimi sarsıyor ben de bu modeli almayı düşünüyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Eski, ilk tasarımlarında vardı bu problemler. Ancak yıllardır yapa yapa tecrübe de kazandılar. Böyle bir problem pek kalmadı. Elbette arada tek tük çıkacaktır. Ancak bunlar her modelde olabilecek şeyler. Kendi samimi arkadaşlarıma da önerdim bir iki model. Keza dediğim modelin incelemesini bizzat Technopat yapmıştı. Video'yu izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Mertcan6134 Şu an da bile GTX 1060 oyunları 1080P High ayarlarda 120 FPS veremezken 2019'da nasıl versin? Beklentileriniz bu yönde ise daha üst modeller bakmalısınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı