Monster Tulpar T7 V16.1 17.3" Almaya Değer mi?

Aynen bazı kişiler Monster hakkında kötü yorum yapıyorlar. Bu da güvenimi sarsıyor ben de bu modeli almayı düşünüyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Siparişini 2 saat önce verdim. Üstte verdiğim özelliklerle alınca haberdar ederim
Bunların daha ust modelı 1080'ler ve onlar da en dusuk 19 bın TL'den baslıyor sıtede semruk serısı vb. gibi. Üstte yazdıgım ozellıgı 2 saat once sıparıs ettım hayırlısı olsun artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siparişiniz gelince aklımızdaki soruları da cevaplayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mertcan6134 Hayırlı olsun ancak dediğim gibi umarım yanlış bir beklentiye girmezsiniz. GTX 1060 1080P çözünürlükte High ayarlarda 120 FPS alamıyor şu an günümüzde. Bunun 2019'da olmasını beklemek çok ütopik bir durum. Neyse hayırlı olsun tekrardan.

CS:GO'yu düzgün oynatsın yeter. Diğer oyunları da oynarız artık o kadar para verdik. Yüksek ayar da istiyoruz
konu günceldir fikirlerinizi lütfen benimle paylaşınız
Aynen bazı kişiler Monster hakkında kötü yorum yapıyorlar. Bu da güvenimi sarsıyor ben de bu modeli almayı düşünüyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
model ürün alınmıştır bugün
model ürün alınmıştır bugün

Son düzenleme:
Üründen memnun musunuz ? Ben de aynı ürünü almayı düşünüyorum.
MONSTER desteği felaket ötesi. 15 dakikadan erken teknik desteğe bağlanamıyorsunuz. "w" "a" "s" "d" tuşlarının rengi 1 ay olmadan soldu. W10 yüklediğinizde, opera sunucusunu açarsan pc donuyor ve buna teknik destek çözümü yok. Şikayetvar.com'da şikayette bulundum umurlarında bile olmadım.

Monster Tulpar T5 kullanıyorum, 3 yılı geçti alalı. Genellikle her gün 24 saat boyunca açık tutuyorum, son bir aydır CPU %100 yükte kullanıyorum 24 saat aralıksız. Tek sorunu ısınmadan klavyesi bozuldu çoğu tuşlara basmam için bastırmam gerekiyor. Monster'ı tavsiye ederim.

Önermiyorum alalı 2 gün oldu pubg orta grafikte fps 70 ama ıslemcı sıcaklıgı 95 - 100 arası el yakıyor klavye böyle bir saçmalık olamaz rami 8 den 16 yaptıgım halde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…