Monster Tulpar T7 V17.1.1 alınır mı?

Evde mi kullanacaksınız yoksa gezerek mi ?

Alınır. Çok güzel bir cihaz ekranı hem büyük hem de 144Hz. Benim şimdiki aklım olsa imzamdakini almaz üstüne 2 daha koyup bunu alırdım. T7 V17.1'den 8GB RAM ve 1TB HDD olarak üstün o yüzden 900TL daha pahalı. Yalnız şöyle bir durum var T7 V17.1'i özelleştirip 8GB RAM ve 1TB HDD eklediğin zaman 9.523,84TL oluyor senin attığın ise 9.199TL. Yani 324TL kara girmiş oluyorsun.

1 yıl önce amazondan 9000 tlye 1080li pc alınabiliyordu vergi vs dahil

Oyun için.

Evde kullanıcağım.

Oyun ve evde kullanacaksanız direk laptop almanız çok saçma, ayrıca üstüne üstlük bilgisayarınızda 9000 TL'ye sadece 1060 olacak, ekranı 17 inç olacak.

Aynı fiyata 2070'li ve 1080p 24" monitörlü bir bilgisayar toplanabilir, üstüne üstlük toplanacak olan bilgisayarın performansı ondan kat kat iyi olur, soğutmasıda aynı şekilde.

Hem klavyeden sıkılırsanız değiştirebileceksiniz, parçaları rahatça arttırabileceksiniz.

Ayrıca söyleyeyim, ekranı IPS LED, VA panel değil, yani alacağınız görüntü resimlerdekilerle aynı değil kesinlikle. Siyah renk alamazsınız. En koyu griyi alabilirsiniz.

Tavsiyem toplama almanız, daha iyi olur.

İnanmadıysanız 2070'li örnek. Monitörsüz 7800 TL, monitörle 9000 olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o fiyata 2.elden ben gtx 1080 ti pc toplayan kişiler tanıyorum ayrıca işlemcisi i7 8700.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…