Monster Tulpar T7 v19.4 alınır mı?

Emircx

Centipat
Arkadaşlar merhaba laptop almaya karar verdim Intel i7 9.nesil işlemcisi var ama 10.nesil işlemci çıktı 9 nesil geçen sene bu zamanlar çıkmış ve mayıs ortası ile haziran başı arasında gelmiş beklemeyi düşünüyorum ama dolar kurundan dolayı fiyat artışı beni korkutuyor sizce ne yapmalıyım cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence, almamalısın 1 senelik farkla bir sorun olucağını sanmıyorum bir inceledim ürün fiyatına göre ortalama düzeyde alınır mı ?
-Bence alınmaz gibi bir pc ye laptopa özellikle 11 bin lira vermek sanki biraz garip kaçar fakat masaüstü bir canavar bilgisayar toplarsın onla)
Ama işletim sistemi içinde bulunmamakta kendine bir USB 8GB veya daha fazla bir USB hazırla ve öğren nasıl yapılacağını
(İçine Windows 10 kurmak istersen : Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal
Seçeneklerden FreeDos bilgisayara kuracağımı seçmelisin Tabi bunu yapmak içinde galiba başka bir bilgisayara ihtiyacın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…