vainglorious Kilopat Katılım 13 Ekim 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 Merhabalar, NVIDIA GTX 1660 Ti ekran kartım var ve bunu aygıt yöneticisinden görebiliyorum ama bilgisayar hiçbir şekilde kullanmıyor. Sebebi ne olabilir? Şimdiden teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
Merhabalar, NVIDIA GTX 1660 Ti ekran kartım var ve bunu aygıt yöneticisinden görebiliyorum ama bilgisayar hiçbir şekilde kullanmıyor. Sebebi ne olabilir? Şimdiden teşekkür ediyorum.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 11 Ocak 2021 #2 Sürücüler güncel midir ? Artı 0 Eksi
KS KS vainglorious Kilopat Katılım 13 Ekim 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 Geforce experience ve Intel driver support ile hepsini güncelledim. Artı 0 Eksi
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 11 Ocak 2021 #4 vainglorious dedi: Geforce experience ve Intel driver support ile hepsini güncelledim. Genişletmek için tıkla... Garantiyle bir konuşun derim. Bizim burada yapabileceğimiz pek bir şey yok ne yazık ki. Artı 0 Eksi
vainglorious dedi: Geforce experience ve Intel driver support ile hepsini güncelledim. Genişletmek için tıkla... Garantiyle bir konuşun derim. Bizim burada yapabileceğimiz pek bir şey yok ne yazık ki.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 11 Ocak 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et