Abra serilerine bakıyordum. Bu daha iyi geldi. Bu laptopa 1TB HDD ekleyip 12.350₺'ye almayı düşündüm. Fiyatı da biraz tuzlu geliyor ama ekran kartı ve ekran Hz'si bayağı iyi bence. Almalı mıyım? Yoksa aynı fiyata başka alternatif markalar var mıdır? 17” bakıyorum.
Tulpar T7 V20.2 17,3" Gaming Laptop, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H işlemcisi ile oyuncuları terleten en yüksek oyun zorluklarını görmezden geliyor.
HP OMEN 15-dh1006nt (132Z0EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
MSI Bravo 17 A4DDR-039XTR Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB SSD RX5500M 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
17.3” ekran için bu bütçede çok seçeneğin yok ama attığım model iyi. Ekran kartı 2060’a göre biraz düşük kalıyor sadece.
Ekran çok önemli değilse Gamegaraj Fenix veya bunu öneririm: