Monster Tulpar T7 V20.3 alınır mı?

Bütçe
12.000 TL
12 bin TL civarına bu laptopu buldum alınır mı? 3060 var çok büyük artı fakat Monster olması en büyük eksi. Tasarımını çok fazla beğenmedim fakat 3060 için değer gibi. Sizce alınır mı yoksa MSI 3050 Katana mı alınmalı?

Abra'ya göre çok daha iyi ama yine de Monster alırken düşünmek lazım iyice yorumları okuyun incelemelere mutlaka bakın.

Monster alma, pişmanlıktır.
Monster olmasından korkuyorum evet ama şuanda 2 arkadaşımda var ikisi de abra kasası çok memnunlar birkaç kullanıcıya daha da sordum onlar da memnunlar.
Isınma sorunu olmadığı kesin mi?
Abra'ya göre çok daha iyi ama yine de Monster alırken düşünmek lazım iyice yorumları okuyun incelemelere mutlaka bakın.
O yüzden forum açtım evet özelliklerine göre çok iyi ama monster yaptığı için bu kadar ucuza şüphelendim açıkçası
MSI'ye yönelin.

3050 vs 3060 arasında çok fark var mıdır ki hocam?

MSI çoğunlukla olması gereken fiyatın çok üstünde satıyor.

Orası öyle ama kalite sonuçta. MaX12 K ne önerirsiniz? 3050 vs 3060 arasında çok fark var mıdır?
MSI'ye yönelin.

3050 vs 3060 arasında çok fark var mıdır ki hocam?

MSI çoğunlukla olması gereken fiyatın çok üstünde satıyor.

Orası öyle ama kalite sonuçta. MaX12 K ne önerirsiniz? 3050 vs 3060 arasında çok fark var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…