Monster Tulpar T7 v20.5.6 alınır mı?

Daha fazla  
Monster Tulpar T7 v20.5.6 almayı düşünüyorum oyun açısından yeterli olacaktır sanırım. Ama bilgisayar yazılım veya elektrik elektronik mühendisliği için kullanacağım. Şarj yeterli olur mu okul için? Veya başka bir sorun olur mu?

Alınır bir ay sonrada tekrar iade edilir. Şuan inanmazsın bilgisayar o kadar kötü durumda ki 1 saatte kapanıp duruyor . Fan değil başka bir sebebi var ne monster ne bilgisayarcılar anladı. En sonunda bir bilgisayarcı dedi ki kapanırsa tekrar aç :D o derece artık. 2 aydır yaptıramadım. Daha öncesinde de bellekte hata oldu bellek değiştirdim 2 kez. Bitmiyor ki alalı 5 sene oldu. Sorsan 3000 saat kullanmadım daha bilgisayarı

Yaklaşık 6 aydır 20.5 kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Ondan önce de 20.4 modelini 1 sene kullandım yine en ufak soruna rastlamadım. Sıkıntısız sorunsuz Monster modelleridir alınırlar. Sorunlu Monster modellerini araştırmadan alıp sorun yaşadıktan sonra sağda solda Monster kötüleyen insanların yorumlarına takılma.

Yaklaşık 6 aydır 20.5 kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Ondan önce de 20.4 modelini 1 sene kullandım yine en ufak soruna rastlamadım. Sıkıntısız sorunsuz Monster modelleridir alınırlar. Sorunlu Monster modellerini araştırmadan alıp sorun yaşadıktan sonra sağda solda Monster kötüleyen insanların yorumlarına takılma
ya takılmayayim diyorum da 10 kişi yorum yapsa 5i al 5i sakın alma pişman olursun bir de şarj işine ne diyorsun

Ya takılmayayim diyorum da 10 kişi yorum yapsa 5I al 5I sakın alma pişman olursun bir de şarj işine ne diyorsun

Modellerin incelemelerine ve yorumlarına bak. Direk Monster için araştırma yaparsan diğer modeller ile sorun yaşamış insanların yorumları ağır basabilir. Sen sadece 20.5 için araştırma yap memnun insanları görürsün. Şarjı gitmiyor donanım çok güçlü fişe takmadan uzun süre takılamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı