Alternatif var fakat 20.5 ekran boyutundan dolayı tercih edilebilir önemli ise.
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!www.vatanbilgisayar.com
Tulpar T7 V20.5 17,3" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T7 V20.5 17,3" Gaming Laptop, RTX3060 ekran kartı ve Intel Core i7-12700H işlemcisiyle her zaman üstün performansı hedefleyenler için geliştirildi.www.monsternotebook.com.tr
Bir tanıdığım soruyor, sizce alınır mı? Aynı özellikte daha ucuz alternatifi var mı?
Yeni sorunları var statik elektrik tetiklenme sorunu alma kardeşim Şikayetvar'da görebilirsin hamster uzak durmak en iyisi.
@Jon Sino Tulpar T7 V20 - Şikayetvar
Acer Laptop Şikayetleri - Şikayetvar
Acer Laptop şikayetleri için tıklayın! Acer yorumları ve Acer Laptop şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com MSI Türkiye Laptop Şikayetleri - 2/5 - Şikayetvar
MSI Türkiye Laptop şikayetleri için tıklayın! MSI Türkiye yorumları ve MSI Türkiye Laptop şikayetleri sikayetvar.com'da! - 2/5www.sikayetvar.com Asus Laptop Şikayetleri - Şikayetvar
Asus Laptop şikayetleri için tıklayın! Asus yorumları ve Asus Laptop şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com HP Laptop Şikayetleri - Şikayetvar
HP Laptop şikayetleri için tıklayın! HP yorumları ve HP Laptop şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
En kaliteli markaları da alsan teknoloji bir noktada şans işidir. Şikayet Var'a bakarak ürün alınsaydı kimse bir şey alamazdı. Kullanıcı deneyimi ile hangi markanın hangi modelinin iyi ya da kötü olduğunu biliyoruz merak etme. 20.4 ve 20.5 Monster'in iyi ve genel kaliteyi yakalamış modelleridir.
Biladerim Burak zeytinci hocamiz dinle.
Biladerim Burak zeytinci hocamiz dinle
Kimseyi dinlememe gerek yok dostum kendim her markayı kullandım. Kendi deneyimlerim benim için yeterli. YouTube'a girip a markasını ya da b markasını karalayan videolar izlememe gerek yok. Sen YouTube ve şikayet var üzerinden yorumlara göre alır ya da öneride bulunabilirsin. Ben birinci elden kendi deneyimlerim ile markalar hakkında yorumumu yaparım. Ayrıca konuda Monster'i öven de yok gömende kendi kendinize Monster'in M'sini duyar duymaz trigerlanıp marka karalamaya başlıyorsunuzsenin gibiler ile artık muhatap olmak yerine direk görmezden geleceğim. Görmeyeceğim mesajını yazmaya başlayabilirsin.