Monster Tulpar T7 v20.6.2. Alınır mı?

Aga 16 yıllık laptoptan iyi olsun yeter

Testlerine baktım 70 80 derece

Benim eski laptop boştayken bile 70 80 derece oluyordu yani ısı sorun değil

Kalitesiz derken neyi kastetmek istedin peki

Dostum arkadaşın dediği gibi DDR4 RAM'lere sahip Monster Nitro 16 DDR5 RAM'lere sahip bu avantaj Monster çok ısınır ısınması benım ıcın sorun değil demek sorunu çözmez ısınınca ıslemcı MHz kısa performans duser. Kasaları ayrıca cok kalıtesız yanı Monster almayı sakın ama sakın dıretmeyın.
Dıslıke atmana gerek yok doğruları soyluyoruz.

Aga ben sadece minecraft için diyorum

Bu yeni kasa Clevo cihazların soğutması gayet iyi, yakın zamanda MX4 macundan MX6 macuna geçildi ve işlemcide limit yok. Cihazın işlemcisi ve ekran kartı en üst performansa zorluyor, limitli DDR5 cihazlardan daha iyi performans sunacak bu Tulpar.

Yıne bir Casper fanboyu daha tamam ıstedıgınızı alın DDR4 DDR5'ten guclu dıyorsunuz ne dıyeyım sıze Nitro 16 varken Monster almak kadar saçma bir şey yok.

Tongfang bu kasa ama dediğin gibi yeni kasa Clevo'ların macun değiştirince çok iyi ısılar veriyor. 157W da 92 dereceydi sanırım en iyi performansı

Yıne bir Casper fanboyu daha tamam ıstedıgınızı alın DDR4 DDR5'ten guclu dıyorsunuz ne dıyeyım sıze Nitro 16 varken Monster almak kadar saçma bir şey yok.
Ddr 4 ve 5 ne oluyor

Tongfang bu kasa ama dediğin gibi yeni kasa Clevo'ların macun değiştirince çok iyi ısılar veriyor. 157W da 92 dereceydi sanırım en iyi performansı

Tongfang olması daha iyi, soğutmaları güzel bu cihazların.

DDR5 limitli cihazdan güçlü diyorum, limitli dediğim yeri anlamıyorsun sanırsam.

RAM olarak bakmamak lazım. İşlemcisinde limit yok bu cihazın Nitro16'yı performans olarak 2'ye böler de yine de DDR4 işte 5 çıksa bunu alacaktım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…