Monster Tulpar T7 v20.8 17.3 alınır mı?

Bütçe
33.000
Hocam laptop ekranın büyük olması önemli mi? Değilse diğerlerine kaymanız mantıklı bence.

17.3 tercih sebebim üstat kaç gündür bakıyorum Acer Nitro 5 de ısınma sorunu var HP'lerde ekran 45NTSC gibi bütün markalarda problemler mevcut kafam karıştı iyice.

17.3 tercih sebebim üstat kaç gündür bakıyorum Acer Nitro 5 de ısınma sorunu var HP'lerde ekran 45NTSC gibi bütün markalarda problemler mevcut kafam karıştı iyice.
fps türü oyun oynuyorsan 15"6 lar küçük gelebilir arkadaşların dediği gibi durduk yere sorunla karşılarsın hem sinir olursun hem zaman kaybı olur

FPS türü oyun oynuyorsan 15"6'lar küçük gelebilir arkadaşların dediği gibi durduk yere sorunla karşılarsın hem sinir olursun hem zaman kaybı olur.

Evet FPS oyunları tercih ediyorum Nitro 16'lara baktım 40k bütçenin yukarısı onda da soğutma sorunlarından bahsediliyor ne zor işmiş laptop almak

Evet FPS oyunları tercih ediyorum Nitro 16'lara baktım 40k bütçenin yukarısı onda da soğutma sorunlarından bahsediliyor ne zor işmiş laptop almak
Kendim yazın çalışıp almıştım param yeten 3060 lı laptop sadece excalibur ve monster de iyiki de yetmiyormuş insan karar verermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…