Monster Tulpar T7 v20.8.2 alınır mı?

SoulFly75

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G16 G14JVR N3028W-GAMING
I9-14900HX RTX4060 32GB DDR5 5600MHZ RAM 512GB SSD
Alınmaz.

Yukarıdan aşağıya öncelikli olacak şekilde öneririm, Acer Nitro 16-AN16-41-R08S şu anda indirimde, 4 gün sonra indirim bitiyor.

peki neden alınmaz ekran kartı 140w gücünde işlemciside iyi almamak için bir sebep varmı
32gb ramde gayet iyi amd işlemci önermişsiniz amd pek tercihim değil.

bunu buldum
nasıldır?

Son düzenleme:
peki neden alınmaz ekran kartı 140w gücünde işlemciside iyi almamak için bir sebep varmı
32gb ramde gayet iyi amd işlemci önermişsiniz amd pek tercihim değil.

bunu buldum
nasıldır?

Almamak için sebep Monster olması, soğutması gelende berbat oluyor. 140W ekran kartına gelecek olursak attığım Acer laptop da 140W kullanıyor ama bunun performansa etkisini pek görmeyeceksiniz çünkü zaten 4060 100W civarı güç tüketiyor. AMD işlemci önermemin sebebi Intel'in işlemcilerinin son zamanda sorunlar çıkardığının ortaya çıkması ve bunun laptoplarda da olduğu söyleniyor 13 ve 14. nesil işlemcilerde. Aşağıdaki videoyu bir izleyin derim. Sonuç olarak en iyisi benim yukarıda attığım laptopların dışına çıkmamanız, ha 16GB RAM kesmez derseniz RAM'i istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz ama laptopu değil :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı