Hocam oyun oynarken ciddi anlamda isiniyordu bendeki model. RDR2, Uncharted gibi oyunlarda belli bir saatten sonra klavyeye dokunamadigimi hatırlıyorum. Ama performans olarak bir sorun yaşamadım neredeyse 1 yıl oldu ısınma dışında bir problem yaşamadım. Hangi laptopu alırsanız alın, kesinlikle bir laptop standı ayarlayın hava sirkülasyonu açısından bayağı fayda ediyor.
Hocam oyun oynarken ciddi anlamda isiniyordu bendeki model. RDR2, Uncharted gibi oyunlarda belli bir saatten sonra klavyeye dokunamadigimi hatırlıyorum. Ama performans olarak bir sorun yaşamadım neredeyse 1 yıl oldu ısınma dışında bir problem yaşamadım. Hangi laptopu alırsanız alın, kesinlikle bir laptop standı ayarlayın hava sirkülasyonu açısından bayağı fayda ediyor.
Hocam eger rekabetçi oyunlar oynuyorsaniz. MUX switch i olan bir laptop bakmanız daha iyi olur. AMD işlemcilerin grafik birimi güçlü olduğu için MUX switch ile ekran kartına yük bindirmeden oynamaniz daha iyi olur.
Evet kendim gördüm duydum mağazada fakat hem Turbo modu kullanırsan çok güç harcar daha çok ısınır hem de daha çok ses çıkar Turbo modunu kullanmanıza zaten gerek kalmayacaktır fanları normal halde ısıyı iyi tutuyor kasa yapısı çok iyi buz gibi gördüm çünkü.
Hocam eger rekabetçi oyunlar oynuyorsaniz. MUX switch i olan bir laptop bakmanız daha iyi olur. AMD işlemcilerin grafik birimi güçlü olduğu için MUX switch ile ekran kartına yük bindirmeden oynamaniz daha iyi olur.
Hocam internet uzerinde güzel rehber videoları var. Almadan önce bakabilirsiniz. MUX switch olayi hakkında çok bilgili değilim. Bilgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır. @Artoria Pendragon hocam bu konularda bilgi sanirsam. İyi günler.
Soğutucunun pek bir ise yaradigini sanmıyorum. Onun yerine çatallardan yaptığım bir stant kulluniyorum hava sirkülasyonu olması için. Onun yerine internetten stant alabilirsiniz.